10.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szarvason Köröshöz közel 1120 m2 telek, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 707)

5540 Szarvas, Újtelep utca Kertváros +36 70 419-1391
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1120
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szarvas egyik legszebb és legjobb környékén várja ez az ingatlan leendő tulajdonosát.
Olyanoknak ajánlom ezt a házat, akiknek fontos a nyugalom, hisz itt az teljes mértékben jelen van.
Itt valóra tudja váltani az álmait! A telken található épületeket felújíthatja, vagy akár teljesen újat is építhet a helyükre, a saját elképzelése szerint.
Szembe szomszéd nincs, a telekkel szemben zöld övezet és a füvesített gát látványa fogadja. Amennyiben szereti az aktív kikapcsolódást könnyűszerrel biciklizhet, futhat vagy akár sétálhat rajta. Pár utcával arrébb a Történelmi Magyarország Közepe vár önre, ami tökéletes hely egy családi piknikhez, vagy csak gyönyörködni a kilátásban a Körös partján és hallgatni a Szarvasi Arborétumból átszűrődő csodálatos madáréneket. Kisgyermekes családoknak úgy gondolom ez a legmegfelelőbb környék, ugyanis ha a közelben lévő óvodából hazatérve a szép nagy udvar nem lenne elég a csemetéknek, akkor sem kell félni mert néhány percnyire van egy felújított játszótér és itt önfeledten játszhatnak anélkül, hogy bármi megzavarná őket. Azoknak a szülőknek sem kell aggódni, akiknek iskolás korú a gyermekük, hiszen itt található a helyijáratos busz megállója, ami egyenesen az oktatási intézményhez viszi őket.

A telken van egy ásott kút, melynek oldala téglával van kirakva és jó vizet rejt magában. Manapság ez nagyon ritka. Sokan nem is gondolják, hogy mekkora haszna van egy ilyen kútnak (locsolás, medence feltöltés).

Ha önnek is úgy tetszik, mint nekem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá, hiszen ezen a környéken, ilyen kedvező áron nem talál hasonlót! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Bora Mónika
  • +36-70-419-xxxx Megmutat