35.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szécsény-Benczúrfalván eladó egy remek családi ház! (Hivatkozási szám: 2280)

3170 Szécsény, Benczúrfalva +36 30 439-8211
  • alapterület: 140
  • telek mérete: 2989
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • kandalló

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosok és családtervezők figyelmébe ajánlom elsősorban ezt az ingatlant, hiszen bőséges a helykínálat, valamint rendelkezik egy nagy udvarral. Az ingatlan alkalmas két generációs lakóház kialakítására is. A két teljesen különálló élettér létrehozásával esetlegesen kiadásban is gondolkodhat, így plusz bevételre tehet szert a család.

Az ingatlan erdővel és legelővel körülvett festői környezetben található, így befektetők számára is egy jó lehetőség lehet, ugyanis panzióvá, vagy vendégházzá könnyen átalakítható.

Az alsó szinten 3 tágas hálószoba van és egy hatalmas nappali, előszoba és nagy méretű kertkapcsolatos konyha/étkező, valamint egy modern fürdőszoba és egy kis mosókonyha/kamra található itt készen, beköltözhető állapotban.

A szobákat kőalapra és kőlábazatra épült 75 cm-es vályog fal veszi körül, amely nyáron hűvös, télen meleg kiváló szigetelést biztosít. A ház anno kúria jellegét, vagy jómódú gazda tulajdonát tanúsítja (a parasztházakra rendszerint csak 50 cm-es fal a jellemző). Az új fagerendás födém hajópadló mennyezettel elragadtató látványt biztosít. Bőven jut természetes fény minden helyiségbe, mert a szobák északi és déli oldalán is van ablak. A műanyag nyílászárók dupla üveggel vannak ellátva. A padlófűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, ugyanakkor egy nagy teljesítményű fatüzelésű kályha is található a nappaliban, mellyel kifűthető az ezt körülvevő három helyiség.

A vizes-blokkos toldás, konyha/ebédlő, illetve fürdőszoba és kamra újonnan lett – korszerű 33-as téglából és vastag hungarocell szigeteléssel – hozzáépítve a meglévő birtokos parasztházhoz, modernizálva azt. Az étkezőből kilépve egy nagy méretű nyugati fekvésű terasz található. Innét a naplemente látványa megnyugtatóan hat az itt időzőkre.

A felső szint nincs beépítve, amelyet az új tulajdonos kedve szerint alakíthat ki, vagy a tervrajz alapján lehetőség van további öt hálószoba, két fürdő és két WC kiépítésére, jelenleg egy 10cm-es rétegű kőzetgyapot szigetelés található itt, az egybe nyitott 140 m2-es üres tetőtérben. A felső szintről kilépve két erkélyen is megcsodálhatjuk a Cserhát gyönyörű domborzatát.

Benczúrfalva Budapesttől 1 óra 20 percnyire található a Cserhát vonulatai között, így a környék természeti adottságokban gazdag, túrázásra és természetjárásra tökéletes. Hollókő (a világörökség része), a Kéz-kilátó és a Kéktúra útvonal fél órán belül helyezkednek el. A délkeleti fekvésű ingatlan gyönyörű panorámás kilátással rendelkezik a csendes falura, az ott folyó patakra és az azt körülölelő erdőre. A pici faluban több neves művész is otthonra talált, többek között Benczúr Gyula festőművész, aki Mikszáth Kálmán tanácsára vett a faluban birtokot 1910-ben és 10 évig alkotott itt. A helyi, frissen felújított Liptay kastély, illetve kastélypark közeli kirándulópont, mindössze öt percre a háztól, vele szemben a helyi katolikus templom helyezkedik el.

Nagyon jó ár-érték arányú lehetőség ez a fantasztikus adottságú ház, amely remek választás egy nyugodt élethez. A tulajdonos nyaralónak használta és kiadta mostanáig.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat