4.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szedresen 1368 nm-es lakóövezeti telek eladó! (Hivatkozási szám: 1683)

7056 Szedres, központ +36 70 702-2711
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1368
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Szedres rendkívül kellemes hangulatú, tiszta és rendezett utcájában, lakóövezetben, a családi házak között megbújik egy rendkívül kedvező fekvésű építési telek, amely most várja az építkezni vágyó, új tulajdonosait, vagy befektetőit hiszen Tolna megye székhelye, Szekszárd 15km és Paks város mindössze 20 km távolságra vannak.

Mondhatni város-közeli település és ez miatt rendkívül sok munka lehetőséggel lehet számolni.
A telekhez közel megtalálható több vegyesbolt, étterem, buszmegálló, fagyizó, játszótér és nem utolsó sorban megemlíteném a horgászat lehetőségét is.

A telek szomszédságában családi házak vannak, így aki építkezni szeretne, akkor egy igazi gyöngyszemre lelhet ebben a telekben, hiszen kiépített infrastruktúrával, lakóövezeti területen valósíthatja meg új otthonát.

Ajánlom ezt a telket kisgyermekes családoknak, vagy fiatal házasoknak, hiszen a jó levegő és a kellemes környezet teljes mértékben biztosítja a gyermeknevelés pozitív feltételeit.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert egy csendes rendezett utcában található, a természet közelsége pozitívan hat az ott élőkre.

 

Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Fekete Olívia
  • +3630686xxxx Megmutat