1.390.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Székelyföld leglátogatottabb síközpontja mellett 3 éve épült étterem, szállás és konferencia komplexum eladó! (Hivatkozási szám: 873)

+40 74 686-1056
 • alapterület: 225
 • telek mérete: 8000
 • szobaszám: 20
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • felújított klíma medence melléképület panorámás gépesített parkosított átalakítható csendes világos luxusingatlan jó elosztású
 • tégla épület
 • zöldövezeti
 • fürdő és WC egymástól külön és egyben is van
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • terasz és erkély is van
 • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Figyelem ez a kihagyhatatlan lehetőségű ingatlan, nem a Balatonon, hanem Székelyföldön található!
Ez a fantasztikus helyen lévő komplexum 50 fő kiszolgálására alkalmas étteremmel és 27 fő befogadására alkalmas szállásokkal csupán 3 éve épült, ugyanakkor ez idő alatt már egy működő  vállalkozás lett kiépítve és bejáratva benne.

Az új szerencsés tulajdonosának 15 év alatti megtérülést nyújt, elképesztően jó befektetési lehetőségként!
Olyan személyeknek ajánlom ezt a panziót, akik szeretik a kalandokat, hiszen az elhelyezkedése miatt rengeteg újítást, fejlesztést és lehetőségeket rejt magában. A kétszeresen bővíthető telekről ne is beszéljünk, ami magában hordozza azt, hogy jóval több kiadható ház építhető rá, sokkal több bevételt teremtve ezáltal a későbbiekben. Erdély legnépszerűbb síközpontja (Madarasi Hargita) mellett található és innen a legegyszerűbb feljutni oda és ez még nem minden. Ugyanis a Hargita télen-nyáron tele van turistákkal és a panzió mellett található élménybázison kiadós túrákon, vagy motorozás után, ezek az emberek megéhezve érkeznek be a panzió éttermébe, sőt rengetegen itt is szállnak meg a környék felderítésére szánt idő alatt. Az élménybázis egy olyan szórakoztató központ ahol a hatalmas méretű ugrálóváron kívül, motorokat és különféle közlekedési tárgyakat is ki lehet bérelni, amivel bejárható az egész környék. Nagyon sok túritát vonz. A komplexum 8000 nm-es parkjába a főútról egy híd vezet be az udvarra, egy kis patakon keresztűl. Rendkívül rendezett és parkosított udvar fogadja a látogatókat, nyáron “golfpálya” minőségű a fű, nagy a tér és friss a levegő. Nyugodt látványt ad a kis pisztrángos tó, amiből a friss halat itt sütik meg az étteremben.

A legnagyobb lakótérrel, a két szinten összesen 450 nm-el rendelkező főépület, a teljes pihenésre és kényelemre van berendezve, hogy a vendégek szíve következő alkalommal is ide húzzon, amikor kielégítő kikapcsolódásra vágynak. Étterme kényelmes keretek között 50 fő ellátására alkalmas. A konyhában minőségileg felszerelt berendezések vannak, amik természetesen a vételár részét képezik.

A felső szinten négy darab 2 személyes szoba és egy 2 szobás apartman található, külön fürdőszobákkal, ahol kényelemben pihenhetnek a vendégek egy kiadós vacsora után. Itt ezen a szinten még egy tágas és felszerelt előadó és konferenciaterem van kialakítva 30 főre, ahová ráadásul természetes napfény süt be. Található még itt raktár és iroda is, melyet a személyzet és a vezetőség használ.

A főépület mellett épült kisebb ház, szintén 2 szinten összesen 274 nm-rel rendelkezik. Alsó szintjén garázsok és tárolóhelyiségek vannak kialakítva, míg a felső szinten található a teljesen felszerelt bárral rendelkező, táncterem. Itt lehet lakodalmakat és egyéb zenés-táncos összejöveteleket tartani. Csakúgy, mint az étteremben itt is kényelmesen nagyjából 50 fő tud szórakozni. Innen egy tágas teraszra nyílik az ajtó, ahol nyáron külön részt lehet kialakítani a napozni vágyóknak. Ebben az épületben van a Wiessmann fás kazán is, ami teljességgel karban van tartva és ez felelős a komplexum felfűtéséért.

A két épületen kívül a további három darab 2 szintes, összesen 80 nm-es faház, megadja mindazt a pihentető élményt, amiért valaki erre a helyre jött. Csend, nyugalom, gyönyörű kilátás, 2 terasz és még fürdő is van minden emeleten. Mind a 3 ház ugyanolyan elrendezésű és darabonként 5 személy fogadására ideális. 
A barátságos, karbantartott és előnyös a fekvésű komplexum minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Lehetőség van wellness rész, illetve további épületek és szálláshelyek kiépítésére is. Amennyiben csak megvásárolná az ingatlant, de nem szeretne foglalkozni a működtetésével, az üzemeltetése megoldható akár a jelenlegi személyzettel is. 

A telek méretét tovább lehet bővíteni 2 további telekterülettel. Ez nincs benne az alapárban, viszont a fejlesztések miatt, érdemes tervezni vele.

Gondoljon bele hány ember látna fantáziát a működtetésébe, legyen Ön az első, aki felveszi velünk a kapcsolatot, eljön és érezni fogja azt, amit szavakban, vagy képekben nem lehet átadni!

 

Videó az ingatlanról

Gábor Attila
 • +4074686xxxx Megmutat