32.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Székesfehérvár-Köfém lakótelepen 2 szobás, felújított, loggia-s téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 2803)

8000 Székesfehérvár, Köfém ltp. Köfém lakótelep +36 30 346-7458
 • alapterület: 51
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • távfűtéses
 • parkolás utcán ingyenes
 • BB Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

A Köfém lakótelepen az egyik 4 emeletes, téglából készült társasházának a 3. emeleti felújított, tágas, kétszobás lakását kínálom megvételre elsősorban fiatal, gyermekes családoknak.

 

Kiváló választás azoknak, akik nyugalmas, élhető lakhatást keresnek a parkosított lakótelepen. Az öt éve végzett teljes felújítás során a konyhai elektromos hálózat is felújításra került. A konyhabútor is új, rendkívül jó hangulatúvá varázsolja a konyhát, ráadásul praktikus elrendezésű is. A burkolatok összeillő, barátságos hatásúak. A belső ajtók cseréje is megtörtént kiváló minőégben.

 

A panelprogramos felújítás során a szigetelés és külső nyílászárók cseréjét is elvégezték. (Energiatanúsítvány „B”.) A ház alacsony közös költséggel működik, mérés alapú távfűtési költségelszámolás miatt nagyon alacsony a rezsiköltség. A hideg és melegvíz egyedi távleolvasós vízmérőkkel mért. A szobák ablakai egy szép park fáira, illetve a gyár előtti útra tekintenek.

Az előszobában beépített bútorzat van, praktikus, minden helyet jól kihasználva, hatalmas rakodótérrel. A rendkívül tágas nagyszoba és a kisebbik szoba alkalmas arra, hogy párok és gyermekes családok is kényelmesen rendezkedhessenek be, mindenkinek legyen saját önálló fészke, vagy ha szükséges, akár otthoni irodája. A konyha használat kényelmét a vele szemben az előtérből nyíló tároló helyiség jelentősen növeli, s ez a háziasszonyoknak igazán értékes többlet. A loggia D-i fekvésű, napsütötte, szélárnyékos.

A szomszédok kellemes emberek, igazán jó ebben a közösségben élni a tulajdonos szerint.

A közelben található az iskola, óvoda, több kis üzlet és bevásárló központ. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben levő buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. Az autópálya öt percnyire található. A parkolás az utcán és a park oldalán is lehetséges, ezért mindig lehet szabad parkolót találni.

 

Csak be kell költöznie egy tisztasági festés után, bár a megkímélt állapot miatt erre sincs feltétlenül szükség. Miért kellene az új lakásában a pénzt, sok időt, türelmet és hozzáértést igénylő felújításba kezdeni? Spóroljon pénz, időt, energiát! Ennek a lakásnak a megvásárlásával mindezeket a kényelmetlenséget elkerülheti!

 

Ez a lakás befektetésnek is kiváló lehetőség, mivel a közvetlen közelben lévő üzemek munkatársai szívesen bérelnek ezen a lakótelepen lakást rövidebb, vagy hosszabb időre. (Jelenleg is bérlő lakja, aki szívesen folytatná a bérlést.)

 

Nekem nagyon megtetszett a felújítás magas színvonala, az elhelyezkedés, és a remek kilátás. A tágas, gondozott, zárt, távirányítóval nyitható lépcsőház is nyugalmat, rendezettséget áraszt. 

 

Ha Önnek is tetszik ez a kiváló, kedvező áron elérhető lakás, ne habozzon, hívjon mielőbb, mert erre a lehetőségre többen is le fognak csapni!

 

A fizetési feltételek és a birtokbavétel rugalmasan alakítható.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat