28.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Székesfehérvár-Öreghegyen építési telek eladó! (Hivatkozási szám: 2128)

8000 Székesfehérvár, Öreghegy +36 30 346-7458
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 1133
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Árcsökkenés! Székesfehérvár-Öreghegy egyik legmagasabb pontjára enyhe lejtéssel felfutó, 1735 m2 ingatlan felső részén 1000 m2-es déli fekvésű építési telek eladó. Ehhez tartozik a bejárást biztosító 6 m széles, 266 m2 közös használatú út. Ennek a a fele- 133m2 szintén az új tulajdonos tulajdonrésze lesz. A telek mérete lehetővé teszi a nagyméretű földszintes ház építését. A telek beépíthetősége 30%, 4,5 m építménymagasság lehetséges. 

Ajánlom ezt a telket azoknak, akik szeretnek csendes, zöld környezetben élni, s messzire ellátni, mint a madár. Az itt felépülő ház terasza olyan lehet, mint egy körpanorámás kilátó. Ennek a kialakításához nagyon jó lehetőséget ad az enyhe terep emelkedés.

Az utca csendes, rendezett, s minden irányból könnyen megközelíthető. A közelben óvoda, iskola, gyógyszertár, bevásárló központ megtalálható. Percek alatt ki lehet jutni a főútra és az autópályára is. A széles bejárón gyönyörű tiszafa-sor mellett lehet feljutni a telekre.

Az ingatlan víz-, csatorna, gáz és villanyhálózati bekötésekkel rendelkezik, de ezeknek az egyedi mérőkkel való ellátása, bővítése, átalakítása már az új tulajdonos igényei szerint történik. A vizet és a villanyt már felvitték a felső telekre, kezdődhet is az építkezés!

Nekem nagyon megtetszett a nyugalmat árasztó környezet, a remek megközelíthetőség, a panoráma, s nem utolsó sorban a nagyon kedvező ára. Ezek az egyedi adottságok minden alapot megadnak arra, hogy aki ebben fantáziát és lehetőséget lát, az itt végre megteremthesse nem mindennapi otthonát.

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert nagyon kevés ilyen rendkívüli adottságú ingatlant találhat, és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
  • +36 30 346-xxxx Megmutat