71.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Székesfehérváron, belvárosi, csendes, tágas, többcélú lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1952)

8000 Székesfehérvár, Belváros +36 30 346-7458
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 431
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • FF Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Családoknak lakásként, és vállalkozóknak üzlet, iroda céljára is jó szívvel ajánlom ezt a 120 m2 hasznos területű, 3 szobás téglalakást. Székesfehérváron, a kedvelt belvárosi bevásárló utca közelében, csendes utcában található D-i fekvésű, három lakásos társasház egyik kétszintes (földszint 70m2, és tetőtér 50 m2) lakását. Ehhez még 45 m2-es beépíthető padlástér, valamint árnyas kert és burkolt terasz is tartozik az ingatlanhoz, mely a konyhai ablakok előtt található. Az épület 1960-ban épült, jó állapotú, az elmúlt években többször egyes elemei lettek felújítva. (Villany és vízvezetékek, fűtés, beépített, gépesített konyhabútor, udvaron terasz, stb.) A használati megosztás rendezett, közösen használatos ingatlanrész a zárt, térkövezett kapualj, a lakás főbejárata is innen nyílik. Az udvarban 1 gépkocsi parkolására is van lehetőség. A lakás kisebbik, földszinti szobája üzlethelyiség volt, ennek közvetlen utcára nyíló bejárata van. A még beépíthető padlástérbe a szintén közös tulajdonú padláslépcsőn keresztül is fel lehet jutni. A főbejáraton a földszinti közlekedőbe érünk, innét nyílik a felújított konyha- étkező, a fürdőszoba, a WC, az üzlethelyiség, a kazántér, a nagyméretű nappali, az utcafrontra néző két nagy spalettás ablakkal. A nappaliból egyenes lépcső vezet a tetőtérbe, ahol a közlekedőből a két szobába, a mosdó- WC-be és a padlástérbe lehet jutni.

A közmű bekötések önálló mérővel rendelkeznek. A földszinten lévő gázkazán a fűtésen kívül a 80 l-es indirekt melegvíz tárolót is fűti, ellátva a lakást elegendő melegvízzel. Az energiatanúsítvány FF minősítésű.

Az itt lakók részére – önkormányzati engedéllyel – ingyenes a parkolás.

Az új tulajdonos lehetősége, hogy a távlati céloknak megfelelően a földszinti szobát, vagy szobákat üzlethelyiségként, irodaként, vagy szépségápolás- egyéb szolgáltatás területén hasznosítsa. A nappali üzletté alakításához lehetőség van az ablakai helyett nagyméretű kirakat beépítésére is. Az üzlethelyiség külön utcai bejáratának köszönhetően a lakáshasználat is zavartalanul megmaradhat. Az ingatlan könnyen megközelíthető, és innen minden fontos közlekedési pont, bevásárlási lehetőség, iskolák, egyebek, -gyalogosan is-, néhányszáz méteren belül elérhetők.

A szerencsés vevő a belvárosban, -egy többféle használatra is alkalmas-, alakítható, bővíthető, és akár bérbeadható ingatlanhoz jut. A szomszédok kedves, csendes emberek. Az itt lakók nem zavarják egymást, hiszen a használati elkülönítés a remek kialakításnak köszönhetően biztosított.

Nekem nagyon megtetszett a környezet, a világos, tágas lakás egyedi kialakítása, hangulata, s nem utolsó sorban a kellemes udvar a terasszal, ami pihentető, megnyugtató hangulatot áraszt. Ne hagyja ki ezt a családoknak, vállalkozóknak és befektetőknek is kiváló vételi lehetőséget. Amennyiben megtetszett az ingatlan, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla. Az ingatlan azonnal birtokba vehető.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Videó az ingatlanról

Staudt István
 • +36 30 346-xxxx Megmutat