72.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szekszárdon családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2404)

7100 Szekszárd, Cinka +36 30 595-7267
  • alapterület: 128
  • telek mérete: 600
  • szobaszám: 5
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a szekszárdi családi ház kiváló választás a több generációs családi modellt előnyben részesítőknek, nagycsaládosoknak, illetve olyan családoknak, akik a vállalkozásuk műhelyét, irodáját, telephelyét az otthonuk közelében tervezik.

Ha az egész ingatlant egyszerűen kellene jellemezni, akkor a hatalmas, világos terek jutnának eszembe. A házban valamikor 9-en éltek együtt és ilyenkor sem volt senkinek és semminek helyhiánya. 

A földszinti részen található 2 hatalmas szoba kiválóan alkalmas hálószobának, de bárki saját igényei szerint használhatja természetesen. A szintén itt található étkező-nappali is a fenti jelzővel illethető és az innen elérhető konyha sem kifejezetten főzőfülke méretű. Az egész épület tervezésénél látszik, hogy tulajdonosai több generáció együtt élésére rendezketdek be. A beépített tetőtéri részben volt korábban a fiatalabb generáció birodalma. Az itt található két nagyobb és egy kisebb szoba akár 3-4 gyerek számára is kényelmes életteret biztosít. A földszinti és az emeleti részen is található fürdő és wc, így mindenki számára biztosított a kényelmes együttélés. 

A szuterén szintjén található helyiségek több lehetőséget is kínálnak új lakójuk számára. Van itt nyári konyha, garázs, spájz, és egyéb tároló hely is. Ezekből akár újabb szobákat, műhelyt, irodát lehet kialakítani, így az esetleges vállalkozás számára nem kell külön irodát fenntartani, ami jelenlegi helyzetben szinte felbecsülhetetlen.

Az ingatlan a város családi házas nyugodt részén található. Ennek ellenére mindössze 10-15 perces sétával minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez csak kellhet. Különböző szupermarketek, orvosi rendelő, iskola, óvoda, ráadásul a helyijáratos buszmegálló 1 perces sétával megközelíthető.

Összességében az ingatlanról elmondható, hogy előző tulajdonosai nem sajnálták az idejüket és a pénzüket, hogy egy tökéletes otthont biztosítsanak saját, szép számú családjuk részére.

Ez a ház “várja” most új hasonló felfogású gazdáját. Ha Ön az, hívjon és nézzük meg együtt! 

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat