45.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szekszárdon ikerház eladó! (Hivatkozási szám: 2410)

7100 Szekszárd, Bottyánhegy +36 30 595-7267
  • alapterület: 116
  • telek mérete: 240
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 1
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a szekszárdi ikerház kiváló választás fiatal pároknak, gyermekes családoknak.

Az ingatlan meglévő 3 szobája jelenleg is alkalmas arra, hogy a család bármelyik tagja kisajátítsa magának, ezenkívül a most nem használt félszoba egy új jövevénynek, vagy kisebb gyermeknek is tökéletes saját birodalma lehet. Fiatal párok – akik még csak a jövőben tervezik, hogy bővüljön a család – is megtalálják itt számításaikat, hiszen a meglévő szobákkal úgy gazdálkodnak, ahogy szeretnének és bátran kihasználhatják az ingatlan kínálta lehetőségeket.

Az alsó szinten található hatalmas nappali és konyha ideális helyszíne lehet a családi összejöveteleknek, és baráti rendezvényeknek. A nappaliból nyíló remek kis kert pedig csak bővíti az alsó szint kihasználhatóságát. Jelenlegi tulajdonosa saját bevallása szerint kifejezetten olyan ingatlant keresett, ahol grillpartikat, baráti, családi főzéseket lehet tartani, de mégsem jár olyan hatalmas energiabefektetéssel a kert gondozása. Ennek megfelelően szépen körbeültette a kertet tujákkal, amik gátolják a belátást, valamint az egyéb virágok és a szépen rendben tartott növényzet igazi kis ékszere az ingatlannak.

Az emeleten található két és fél szobából új lakói bátran választhatnak maguknak megfelelőt, hiszen egyikkel sem fognak rosszul járni. A ház szuterén szintjén található a kazánházzal közös mosókonyha. Szép nagy mérete miatt egyéb lehetőségeket is kínál, hogy ki mire akarja használni, az csak a fantáziáján múlik.

A jelenlegi tulajdonos a ház új lakójának tartogat egy általa gyönyörűen felújított garázst mindössze 50 méterre az ingatlantól. A város ezen részén lehetetlen ilyen garázst találni, ezért a maga módján ez egy igazi kincs! A vételár ugyan nem tartalmazza a garázs árát, de komoly érdeklődő esetén alku tárgyát képezheti!

Bevallom lassan 40 éve élek Szekszárdon, de még csak nem is hallottam róla, hogy a város ezen részén ilyen ingatlanok találhatók! Az ingatlan állapota és a remek kis kertje igazi kuriózummá teszi a házat. Elhelyezkedése is kitűnő. Minden, ami a városi élet kényelméhez kell, pár perces sétával elérhető, a város központja is maximum 5 percnyire található.

Ha a képek és az olvasottak felkeltették érdeklődését, akkor hívjon és nézzük meg együtt! Ne várja meg, amíg más gyorsabban csap le rá!

Jánossy Csaba
  • +36 30 595-xxxx Megmutat