68.250.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szekszárdon “lakóparki” övezetben családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 2590)

7100 Szekszárd, Szőlőhegy +36 30 622-4803
  • alapterület: 115
  • telek mérete: 870
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • egyéb kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálom Szekszárd egyik legjobb ár-érték arányú ingatlanát fantasztikus, panorámás kilátással.
A hely, ahol az ingatlan található rendkívül igényes, tiszta és rendezett környezet. A családi ház már első pillantásra önmagáért beszél.
Ez az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosok számára, akiknek fontos a nagy tér és az igény szerint alakítható terek. A ház kivitelezése remek, megbízható, precíz szakemberek dolgoztak rajta.

A földszint elrendezése a családközpontúságot tartotta szem előtt. Az előtér tágas, világos és minden helység megközelíthető. Az utca felé két egyforma szobát találunk, melyek tágasak és világosak. Külön helységben lett kialakítva a wc és fürdőszoba (kád és zuhanyzó).
Van egy fantasztikus adottságokkal rendelkező nappali, ami szintén tágas, világos és csodálatos kilátás nyílik a hátsó udvarra. Ezt a helységet boltív köti össze az étkezővel, ahonnan a hátsó teraszra jutunk. Lélegzetelállító a látvány innen és az adottságai révén akár grillezésre, baráti összejövetelek megtartására is tökéletesen alkalmas. Itt, a terasz alatt kapott helyet a garázs, ami könnyedén elérhető a házból is, így ki sem kell menni, hogy eljussunk az autónkhoz. A ház alatt körülbelül ¼ részben van szuterén, tároló.
Térjünk vissza az étkezőhöz ahonnan elérhető  a konyha és itt találunk egy spájzot is.
A földszinti rész könnyedén átalakítható, ha valaki szeretné a saját igényeire szabni!
Az előtérből vezet feljáró az emeletre, ami nincs beépítve, de a ház egyik legfantasztikusabb része lehet belőle. 115 m2 nagyságú, mint ahogyan az alsó szint is.
Az utca irányába, az udvarra és a hátsó kertre is erkély biztosítja a kilátást és a hátsó erkélyről elénk táruló panoráma lélegzetelállító. Az ingatlan napfényes és körbe-körbe pazar kilátásban gyönyörködhetünk.
A tetőszerkezet igazi fa gerenda, ami úgy lett kialakítva, hogy egy újabb szint, de főként egy galéria kialakítására tökéletesen alkalmas. A tetőtérben egy fantasztikus saját „kis” birodalom hozható létre, akár egy teljesen különálló lakás is megvalósítható. Ez a rész fantáziával egy igazi csodává varázsolható.
Óriási kincs maga a ház, a környék és ezzel minden feltétel adott ahhoz, hogy Öné legyen az álomotthon.

Hívjon és azonnal az Öné lehet! 

Hitelfelvétel esetén banki tanácsadónk ingyenes konzultációját követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Cégünk vállalja a teljes ügyvédi ügyintézés költségét, ha a partnerünkön keresztül történik a szerződéskötés!

Videó az ingatlanról

Szekeres Anett
  • +36 20 968-xxxx Megmutat