7.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szőlő- és gyümölcstermesztésre alkalmas, gondozott telek felszerelt borospincével eladó Karácsony hegyen, 10 percre Zalaegerszeg belvárosától (Hivatkozási szám: 3175)

8900 Zalaegerszeg, Bozsokihegy +36 30 267-6032
  • alapterület: 24
  • telek mérete: 3103
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Igazán békés környezetben eladó zártkerti házacska Zalaegerszeg Karácsony hegy településrészén. Aki szívesen csinosítgatná az épületet, bájos kis pihenőházikót varázsolhat belőle. A villany be van vezetve az épületbe, a vízvezeték a telek előtt halad. A házban a kályhával fűthető szoba mellett kialakításra került egy étkező-konyha is. Az épület teljesen alápincézett, odalent a borkészítéshez szükséges minden eszköz megtalálható.

 

A porta szépen gondozott, a ház mögött alma-, körte-, birsalma-, meggy-, szilva-, gesztenye- és diófák sorakoznak. Lejjebb szőlő található, a telek vége pedig belenyúlik az erdőbe.

 

Jól érzékelhető a város közelsége, amely megnyilvánul a porták rendezettségében is. Aszfaltos út vezet fel ide, a közvilágítás is ki van építve, ugyanakkor a hegyháton békés csend honol, és az utcáról csodálatos panoráma tárul elénk a városra. Aki igazi nyugalomra, minőségi pihenésre vágyik, de mégsem akar ezért naponta órákat autózni, annak ideális választás ez a környék, hiszen autóval 10 percen belül beérhetünk Zalaegerszeg belvárosába.

 

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertes mezőgazdasági terület besorolású (Mk-1). Az övezetben a növénytermesztés, a gazdasági célú haszonállat-tartás, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló építmény helyezhető el.

 

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 1500 m2-re vetítetten 5% + 1500-3000 m2 telekterületre vetítetten 3% + 3000 m2 feletti telekterületre vetítetten 2%

 

Beépítési mód: oldalhatáron álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 5,5 m

épületmagasság: 4 m

 

Akár hétvégi házként szeret bele ebbe a kis kuckóba, akár befektetésben gondolkodik, mindenféle szempontból nagyszerű választás ez a kis házikó.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat