29.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathely belvárosában egy lehetőségekben gazdag, vállalkozásra is alkalmas magasföldszinti, felújított téglalakás 2 nagyméretű szobával , azonnali költözéssel eladó! (Hivatkozási szám: 2452)

9700 Szombathely, Szelestey L.u. Belváros +36 30 577-5313
 • alapterület: 66
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: Magasföldszint
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán fizetős
 • DD Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathely belvárosában, a Gyöngyös-patak közelében eladóvá vált ez a frekventált helyen lévő, társasházi lakás.

Csak akkor olvasson tovább, ha Ön szívesen élne, vagy vállalkozna a város lüktető szívében úgy, hogy a személyes nyugalmát a már lecserélt és teljes mértékben hangszigetelt műanyag ablakok garantálják és értékelni tudja, hogy itt a villanyvezetékek, a járólapok, csempék, szaniterek és a komplett fűtésrendszer manapság rendkívül stresszes és költséges felújítása már megtörtént.

Így ez a tágas, világos ingatlan azonnal költözhető állapotú!

 

A fűtéséről és a melegvíz ellátásról egy saját Vaillant cirkó gázkazán gondoskodik, ezért a rezsije minden bizonnyal belefér a támogatott határértékbe, a 60 cm vastag falainak köszönhetően pedig nincs szükség plusz energiaköltséggel járó klímaberendezés üzemeltetésére sem.

Ami engem azonban a legjobban megfogott ebben a lakásban, hogy amennyiben Önnek arra van igénye, a 2 nagyméretű szobájából könnyedén 2 és félszobát, vagy 1+2 félszobát alakíthat ki. Ráadásul, ha hamar tud dönteni, akkor ehhez az  év végéig  még az  otthonfelújítási támogatást is kihasználhatja, amennyiben minimum 1 gyermeket bejelentene.

A lakás érdekessége még, hogy jelenleg teljesen körbejárható, mivel a 2 nagy szoba igény esetén egy dupla ajtóval összenyitható egy-egy nagyobb családi, baráti vagy céges összejövetel alkalmából.

 

Idősebb szülőkkel, vagy szülővel való összeköltözésre is kiválóan alkalmas a magasföldszinti elhelyezkedése miatt, ami meglehetősen ritkának számít a belvárosi lakások között és ilyen élethelyzetben a zuhanyzós fürdőszobája is nagy segítség lehet. Valamint a fürdőszobájától külön helyiségben kialakított WC is a komfortját fokozza.

 

Mindemellett ebben az otthonban különböző generációk költözése esetén, biztosan mindenkinek kényelmes, külön élettere lehet, a közös nagyméretű nappalija pedig emlékezetes családi, baráti eseményekre, ünneplésekre és meghitt beszélgetésekre is igazán megfelelő.

 

A társasházhoz még egy kis zöld udvarrész is tartozik, ahol akár a lakás konyhája elé is kiülhet a család, vagy szabadidejüket kertészkedéssel is eltölthetik!

 

Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt egy 10 m2-es pinceszinti tárolóhelyiség is megkönnyíti a holmijaik tárolását

 

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében egy szépségszalon, fitneszterem, virágbolt, gyógyszertár, biobolt, orvosi rendelők, cukrászda és étterem mellett több busz megállója és a vasútállomás, valamint a bölcsőde, az óvoda és az iskola is csak pár percre lenne gyalogosan?

Fő tér közelségének előnyeit a különböző ügyintézések kapcsán pedig gondolom nem kell részleteznem. 

Ha pedig kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Agóra Művelődési és Sportházat javasolnám, de az Aréna Savariába vagy a belvárosi moziba jutás sem lesz sokkal hosszadalmasabb.

Ha friss levegőre és zöldterületre vágyna a gyerekeivel, szeretteivel, vagy még ráadásul egy kiskutyussal is, akkor pedig csak pár percre lesz a Gyöngyös-part és a mellette fekvő Pelikán Park a játszótérével.

 

Amennyiben vállalkozást folytatna és eddig egy belvárosi bérleményben gondolkodott, fontolja meg, mennyivel jobban járna hosszútávon anyagilag, ha inkább egy saját ingatlant vásárolna ehhez, még ha hiteltörlesztést is be kellene vállalnia a semmibe elszórt bérleti díj fizetése helyett.

 

Ha viszont Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő, vasút- és buszállomás közeli lakás biztosan hamar, akár szobánként drágábban is kiadható.

 

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről!

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretne igénybe venni, főleg, ha a még év végéig kihasználható támogatásokról sem szeretne lemaradni, akkor a profi tanácsadónk 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat