47.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathely belvárosában első emeleti, teljeskörűen felújított, 3+1 fél szobás, nagypolgári téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 1390)

9700 Szombathely, Belváros +36 30 577-5313
 • alapterület: 115
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathely egyik gyönyörűen virágzó fákkal beültetett, belvárosi utcájában vált eladóvá ez a társasházi téglalakás. Csak akkor olvasson tovább, ha Ön értékelni tudja, hogy itt a manapság rendkívül stresszes, nagyon igényes generál felújítás befejeződött, így Önnek már csak a saját ízlésének megfelelő szanitereket kell kiválasztania és beszereltetnie, valamint a konyha komplett berendezését is teljesen a saját álmai szerint alakíttathatja ki. A lakást a rendkívül jó elosztása miatt elsősorban több, vagy nagyobb gyerekes családoknak ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. Bármelyik tágas és kifejezetten világos szobájában emlékezetes családi, baráti összejöveteleket rendezhetnek. Ráadásul mindegyik klímával szerelt és a nagy belmagasságuk miatt akár galériákkal is bővíthetőek.

Engem mégis a lakás kilátása fogott meg, mivel az összes ablakából a csodálatosan virágzó fák látványa tárul elénk.

Ezenkívül remélem Ön is értékelni fogja, hogy fürdőszobája úgy lett kialakítva, hogy egy teljesen különálló WC helyiség mellett, oda is beépíthető legyen egy plusz WC csésze. Ráadásul mindkét helyiségnek biztosított a szellőzése. Az újépítésű lakásokkal ellentétben itt kamrahelyiség és pinceszinti tárolóhelyiség is megkönnyíti a használati tárgyak, eszközök tárolását.

A lakásban az összes villany és vízvezetéket, a víz- és gázórát újra cserélték. A fűtésről és a melegvíz ellátásról pedig egy teljesen új, kondenzációs gázcirkó kazán gondoskodik.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében egy szépségszalon, fitnesz terem, virágbolt, gyógyszertár, biobolt, orvosi rendelők, benzinkút, cukrászda és étterem mellett a bölcsőde, az óvoda és az iskola is csak pár percre lenne gyalogosan? Ha autóba ülne, akkor pedig a belváros ellenére nem kellene attól félnie, hogy hazatérve nem talál majd ingyenes parkolóhelyet az otthona közelében.

Ha kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Agóra Művelődési és Sportházat javasolnám, de az Aréna Savariába vagy a belvárosi moziba jutás sem lesz sokkal hosszadalmasabb.

Ha friss levegőre és zöldterületre menne a gyerekekkel akkor pedig csak pár percre lesz a Gyöngyös parti Pelikán Park és játszótér.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő, vasút- és buszállomás közeli lakás, akár szobánként, drágábban is kiadható.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára.

 

Videó az ingatlanról

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat