95.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathely belvárosában vállalkozásra is alkalmas többgenerációs családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 974)

9700 Szombathely, Belváros +36 20 262-7137
 • alapterület: 170
 • telek mérete: 433
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen többgenerációs családi ház jelenleg orvosi rendelőnek kialakított melléképülettel eladó! Nagycsaládosoknak és vállalkozóknak ajánlom ezt a 2 szintes ingatlant, amely a város olyan részén található ahol nyugodt, csendes környezetben térhetünk haza egy fárasztó nap után. A belvárostól 5 perc sétára levő házzal szemben egy élelmiszerüzlet, buszmegálló található, de általános iskola és gimnázium is tíz percen belül elérhető. A ház melléképületében akár fodrászatot, kozmetikát, orvosi rendelőt lehet működtetni, amivel a bérleti díjat lehet megspórolni. Többgenerációs együttélésre is alkalmas, mert a ház átalakítása idején a szuterén részben lakott a család, így ott is található konyha, fürdőszoba, és szoba is. Külön bejárata lehetővé teszi a különböző generációk zavartalan egymás mellett élését. A háznak fantasztikus az elosztása és hatalmas nagy térrel rendelkezik szinte minden helyiség. A házba belépve rögtön az igényesség és tisztaság fogad minket, ami a lakrész egészére is jellemző. Nekem különösen tetszik, hogy minden szoba kellemesen világos, bőven jut természetes fény minden helyiségbe. Az elrendezése is tökéletes, minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának. A hétköznapi vacsorák, és beszélgetések helyszínét tökéletesen szolgálja az étkező rész, amely egybenyílik a nappalival, ahol egy hangulatos cserépkályha áll, ami a téli estéken melegséget áraszt. Itt légkondicionáló berendezés is található a nyári meleg enyhítésére. A felső szint bejárata egy kellő méretű teraszról közelíthető meg, ami a déli fekvésének köszönhetően tavasszal kellemes lehetőséget kínál egy finom kávé elfogyasztásához a nap melegében fürdőzve, és ahonnan látni a gyerekek önfeledt játékát az udvaron. A tetőtér beépíthető, ha egy harmadik generáció is szeretne a családi tűzhely közelében letelepedni. Az udvarán elég hely van a gyerekek játékainak, meg akár a házat őrző kutyáknak is. A család autóinak védett helyet biztosít a fedett beálló, de a megépített kerítés hosszában is van lehetőség parkolásra, ami a vállalkozási feltételeket is támogatja. Ez a fantasztikus ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség és remek választás egy nyugodt élethez.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat