28.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathely belvárosának közelében 2. emeleti, 2 szobás, erkélyes, felújított qutinor lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1888)

9700 Szombathely, Joskar-Ola lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 61
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 10
 • van lift
 • belső szintek száma: 10
 • csúsztatott zsalu
 • távfűtéses
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen a Joskar-Ola városrészén ajánlom figyelmébe ezt a tágas, felújított otthont a távhős fűtés kényelmével, amennyiben minimum 2 szobára vágyik és a munkájából hazaérve szívesen élvezné a délutáni napfényt, valamint minden anyagi és energiaráfordítás nélkül azonnal beköltözne.

Nekem különösen az tetszik ebben a lakásban, hogy ha viszont Önnek arra van igénye, egy kis átalakítással a jelenleg még elérhető otthonfelújítási támogatást is kihasználva, egy még komfortosabb, 1+2 fél szobás és/vagy egy amerikai konyhás lakássá varázsolhatja könnyedén. Így a gyerekszoba mellett Önöknek is külön hálószobája lehet. A nappali szobából nyíló loggia azonban mindenképpen kiválóan alkalmas egy reggeli kávézásra, délutáni napfürdőzésre, vagy egy meghitt esti beszélgetésre.

Mindemellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy itt a WC a nem túl kicsi fürdőszoba mellett külön helyiségben lett kialakítva. Ráadásul a fürdőszoba kellően világos és gyorsan kiszellőztetheti egy kellemes fürdőzés, vagy tusolás után, mivel ez a helység is – nem túl gyakori módon – ablakkal ellátott.

Az összes nyílászáró cserélve lett és mind redőnnyel szerelt. Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt egy külön kamrahelyiség és egy nagyméretű gardróbszekrény is megkönnyíti a holmijaik tárolását.

Gondolom azt sem fogja bánni, hogy az új otthonánál a költözködéskor és utána gyerekek és/vagy a bevásárlások cipekedéséhez egy lift is bármikor rendelkezésére fog állni.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében lenne a piacon kívül élelmiszerbolt, virágbolt, szépségszalon, gyógyszertár, orvosi rendelő? Ráadásul az iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan, akár autóba sem kellene ülnie. Ha zöldterületre, vagy friss levegőre vágyna Ön és a gyerekei, vagy lenne egy kiskutyájuk is, akkor a Gyöngyös patak partján fekvő Gayer Park és a Víztoronyról híres Benner Park is ideális távolságban lesz otthonuktól.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ennek a frekventált helyen levő lakásnak a jelenlegi lakói megegyezés esetén szívesen továbbra is maradnának, így Önnek még csak bérlők után sem kellene keresgélnie.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjon még ma, nehogy többen megelőzzék Önt! Nehogy licitálnia kelljen álmai otthonára!
 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat