68.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathely Fő terén teljeskörűen felújított, 2+1 fél szobás, modern, nagypolgári lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1483)

9700 Szombathely, Belváros +36 30 577-5313
  • alapterület: 90
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 1
  • emelet: 2
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha Ön szeret az események közelében élni, de mégis egy csendes, nyugodt otthonra vágyik, akkor ez az ajánlat Önnek szól. Csak akkor olvassa tovább, ha értékelni tudja az ízlésesen felújított, modern családi igényeknek megfelelően kialakított tereket, de nem szeretne szakemberekkel bajlódni és az építőanyagok árainak folyamatos emelkedésén idegeskedni, hanem inkább kényelmesen, azonnal beköltözne álmai otthonába.

Szombathely Fő terén vált eladóvá ez a tágas társasházi lakás, melyet elsősorban kisgyerekes családoknak ajánlok, mert a közel 20 nm-es gyerekszobában akár 3 kisgyereknek is kényelmes élettere lehet. A rendkívül világos, közel 45 nm-es amerikai konyhás, étkezős nappalija pedig kiválóan alkalmas családi, baráti együttlétekre, összejövetelekre. Az ultramodern, nagyméretű konyharészen pedig biztosan Ön is élvezni fogja a főzés minden pillanatát.

Nekem a lakás luxus fürdőszobája tetszik a legjobban, melynek elegáns fürdőkádjában a kisgyerekek kedvükre lubickolhatnak, Ön pedig kipihenheti magát a habok között. Ha azonban csak egy gyors tusolásra vágynak, azt is megtehetik az érdekesen kialakított zuhanytérben, melynek se ajtaja, se üvegfala nincsen, így az egész családnak a szabadon zuhanyzás teljesen egyedi érzését nyújtja. Emellett lényegesnek tartom megjegyezni, hogy a WC teljesen szeparáltan, fallal elválasztva lett beépítve. A tágas előszoba bejárattal szembeni fala a fürdő üvegajtaján kívüli teljes hosszában gardróbszekrénnyel lett hasznossá téve, melynek teljes egészében tükrös ajtajai szinte megduplázzák a térérzetet. Ezenkívül még egy külön gardróbhelyiséggel és pincében lévő tárolóval is számolhat, amik rengeteg holmit el fognak tudni nyelni. A lakás a nagy belmagassága miatt igény szerint még galériás részekkel is tovább bővíthető, a nagyméretű gyerekszobából pedig később akár 2 fél szoba is könnyedén kialakítható. A víz- és villanyvezetékek teljeskörű cseréje megtörtént és a cirkó gázkazán is teljesen új, ezért Önnek, új tulajdonosként az ilyen jellegű meghibásodásoktól és költségektől sem kell tartania.

Ha teljes biztonságban szeretné tudni a család autóját, vagy autóit és ingyenes parkolási lehetőséget szeretne a belvárosban álmai otthonához, akkor jó hírem van, mert itt az is lehetséges, mivel új tulajdonosként elsőbbségi jogot fog szerezni egy nagyon közeli, sorompóval zárt udvarban levő garázs tovább bérlésére.

Amikor Ön és a gyerekei friss levegőre, vagy zöld területre vágynak, akkor egyszerűen, pár perc alatt átsétálhatnak a Gyöngyös patak partján fekvő Gayer parkba, vagy tovább a Brenner parkba.

Ha Ön is olyan helyen szeretne lakni, ahol szinte minden pár perc alatt gyalogosan is elérhető: élelmiszer boltok, gyógyszertár, patyolat, iskola, óvoda, posta, bankok, pékségek, éttermek, kávézók és még folytathatnám a felsorolást, akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Lehet, hogy Ön csak egyszerűen ingatlanba fektetne? Akkor se keresgéljen tovább, mert ezzel a frekventált helyen levő lakással, már csak annyi dolga van, hogy kiadja. Ráadásul kiválóan alkalmas ügyvédi irodáknak, vagy magánorvosi rendelőknek, ezért átlagon felüli megtérüléssel számolhat.

Ha segítségemmel veszik meg vágyaik otthonát, úgy a jutalékunkról Önök kapják a számlát, így ezt az összeget sem ügyvédi költség, sem vagyonszerzési illeték nem terheli! Befektetőként pedig természetesen költségként is elszámolhatja.

Hívjon még ma, nehogy többen megelőzzék Önt! Nehogy licitálnia kelljen álmai otthonára.

 

Nagyné Schaffer Kinga
  • +3630577xxxx Megmutat