28.250.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen a belváros közelében, 1+1 szobás, erkélyes, 2. emeleti, lehetőségekben gazdag, egyedi fűtésű téglalakás, azonnali költözéssel eladó! (Hivatkozási szám: 2602)

9700 Szombathely, Paragvári u. Derkovits-lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 52
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 1
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (konvektor) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen, a Derkovits városrész belvároshoz közeli részén csak Önre vár ez a fenyősorra néző otthon, amennyiben egy két szobás lakásra vágyik és nem szeretne nap, mint nap túl magasra lépcsőzni.

Elsősorban pároknak, vagy kisebb családoknak ajánlom, akik kellő fantáziával, saját elképzeléseiknek és igényeiknek megfelelően egy egyedi álomotthonná alakítanák ezt a jelenleg nagypolgári stílusban berendezett lakást.

A konyhája egyelőre egy tolóajtós fallal van leválasztva a központi helyen lévő étkezőtől, de könnyedén egybe is lehet nyitni és igény szerint, szakmai vélemény kikérése után, akár a nagyobbik, közel 20 nm-es szobájából is megközelíthető lehet.

Képzelje csak el, hogy ez a nappali szoba így is elég tágas a családi, baráti összejöveteleikhez. Az innen nyíló erkély pedig kiválóan alkalmas reggeli kávézásokra, vagy meghitt esti beszélgetésekre.

A lakás értékét növeli, hogy a gázkonvektoros fűtése rendkívül gazdaságos, mivel teljes mértékben az egyedi igényeknek megfelelően szabályozható. Ráadásul ma már kaphatóak olyan egyedi, kandallóra emlékeztető gázkonvektorok, aminek a látványába Ön is biztosan azonnal beleszeretne. Kérésre szívesen küldök képet egy ilyenről, mivel pont ennek a társasháznak egy másik lakásában találkoztam vele először.

A fürdőszobában kádban relaxálhat minden nap az egész család és természetesen igény szerint ezt a helyiséget is saját ízlésüknek megfelelően még modernebbé tehetik. A melegvíz ellátásról pedig már egy korszerű Bosch gázbojler gondoskodik.

A nyílászárók még az értékálló fából készültek, viszont már műanyag redőnnyel szereltek.

Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt egy külön kamraszekrény, 2 nagyméretű beépített szekrény és a pincében egy nem szokványos, közel 5 nm-es saját tárolóhelyiség is megkönnyíti a holmijaik elpakolását.

Nem utolsó sorban a lépcsőház is tágas és feltűnően világos.

 

Ha friss levegőre vágynak, ez a környék még egyáltalán nem túlzsúfolt, a társasházak között és mellett itt még hatalmas zöldterületek és egy játszótér is van.

Valamint a közelben levő régi séi vasútvonal árka rendkívül alkalmas a kisgyermekek szánkózására és a család kedvencének sétáltatására, futtatására.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében lenne egy bevásárló központ élelmiszerboltokkal, pékségekkel, drogériával, zöldségesekkel, biobottal, állateledel bolttal, gyógyszertárral, orvosi rendelővel, fitnesz klubbal? Emellett itt a postai és banki ügyeit is elintézhetné. Ráadásul a bölcsőde, iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan, akár autóba sem kellene ülnie. A benzinkút, az autómosó, autószerviz autóval mindössze néhány perc. Hazatérve pedig soha nem kellene attól tartania, hogy nem talál szabad parkolóhelyet.

Szombathely belvárosa szintén közel lesz új otthonához, aminek az előnyeit gondolom nem kell részleteznem.

 

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ennek a frekventált helyen levő lakásnak biztosan gyorsan lesz bérlője.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

 

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Finta András
 • +36 30 179-xxxx Megmutat