37.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen, a Gyöngyös-patak partján,napelemes,hőszivattyús,1+2 félszoba+hallos, első emeleti qutinor lakás eladó! (Hivatkozási szám: 2716)

9700 Szombathely, Gyöngyösparti sétány Belváros +36 30 577-5313
 • alapterület: 62
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: 1
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • csúsztatott zsalu
 • hőszivattyú fűtésű
 • házközponti-fűtésű
 • parkolás utcán fizetős

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathely belvárosi zöldövezetben ajánlom figyelmébe ezt a rendkívül ritka lehetőséget, amennyiben lényeges Önnek az alacsony rezsiköltség és családja minimum 3 külön szobára vágyik.

Akár többgyerekes családoknak is bátran ajánlom ezt az igazán jó elrendezésű társasházi lakást, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek teljesen külön élettere lehet.

A közel 21 nm-es nappalija pedig kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelekre, ünneplésekre.

Képzelje csak el, hogy nemsokára az innen nyíló, a Gyöngyös-patakra panorámás erkélyén ihatja reggelente a kedvenc kávéját, vagy esténként a kedvenc borát kortyolgathatja egy kellemes beszélgetés közben.

Engem még a panorámája előtt a lakás tágas hallja, előtere fogott meg, ahova először belépünk és mivel majdnem teljesen egybe van nyitva a konyhájával, így tulajdonképpen egy amerikai konyhás étkezőként funkcionál.

Mindemellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy itt a WC a fürdőszobától külön helyiségben lett kialakítva és bízom benne, hogy nem bánja, hogy ezeket és a konyhát is az egyedi elképzelésének megfelelően, teljesen a saját igényei szerint újíthatja fel. Az ablakok cseréje viszont már megtörtént.

Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt 2 db, összesen csaknem 2,5 m széles gardróbszekrény is megkönnyíti a holmijaik elpakolását.

Nem utolsó sorban a lakás lépcsőháza is tágas, világos, teljesen családias hangulatú, ráadásul két oldalról is megközelíthető.

A lakásban jelenleg bérlő lakik, ezért nem volt optimális lehetőség több fotót készíteni. Azonban úgy gondolom a valós állapotokat mindig érdemes megtekinteni. (Az alaprajzról a nappali szoba ajtaja lemaradt.)

Mit szólna hozzá, ha otthona közvetlen közelében lenne egy élelmiszer bolt, ahol akár minden reggel friss pékárut vehetne családjának. Ráadásul a piacon kívül egy virágbolt, biobolt, szépségszalon, gyógyszertár, orvosi rendelők, éttermek, kávézók, de az iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan, akár autóba sem kellene ülnie. Ezenkívül a belvárosi ügyintézések lehetőségének előnyeit ugye nem kell részleteznem.

Ha pedig zöldterületre, vagy friss levegőre vágyna Ön és a gyerekei, vagy lenne egy kiskutyájuk is, akkor a Gyöngyös patak partján fekvő, a Víztoronyról híres Benner Park és a Gayer Park is ideális távolságban lesz otthonuktól.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő lakás akár szobánként is kiadható és így a hasonló méretű ingatlanokhoz képest jóval magasabb fix havi jövedelemmel, vagyis jóval gyorsabb megtérüléssel kalkulálhat. Ráadásul a jelenlegi bérlője is szívesen maradna kölcsönös megegyezés esetén.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, akkor a cégünk profi tanácsadója egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után úgy választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat