32.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen a kámoni városrész mellett, egyedi gázcirkó fűtéses, lehetőségekben gazdag, 2 szoba hallos téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 1944)

9700 Szombathely, Belváros +36 30 577-5313
 • alapterület: 57
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen közvetlenül a közkedvelt kámoni városrész mellett kínálom Önnek ezt a ritka lehetőséget, amennyiben egy zöldövezetre néző, kényelmes, földszinti otthonra vágyik ott, ahol a társasházakba csak egyszer-egyszer van beköltözési lehetőség.

Elsősorban fiatal pároknak ajánlom első lakásnak, mert nekik még egy-két kisgyerekkel is bőven megfelelő lehet az elosztása, de egyedül állóknak vagy gyerekek nélkül költöző pároknak is tökéletes választás. Nekem legjobban az tetszik ebben a lakásban, hogy egy egyszerű átalakítással az így is majdnem 18 nm-es nappaliját, a mellette levő hallal egy több, mint 25 nm-es, étkezős nappalivá bővítheti, ahol családjával, vagy barátaival emlékezetes összejöveteleket tarthat. A másik variációval pedig két egymástól teljesen elszeparált szoba közé alakíthatja ki új otthonának központi helyiségét.

A viszonylag nagyméretű fürdőszobában egy WC és egy mosdó mellett egy épített tusoló várja, hogy nap mint nap felfrissíthesse Önt és a szeretteit.

A lakás költözhető állapotú, de ha szeretné otthonát a saját igényeinek és ízlésének megfelelően kialakítani, akkor most megragadhatja a lehetőséget és akár az otthonfelújítási támogatás kihasználásával élve könnyen megteremtheti magának álmai otthonát.

Ráadásul itt az új építésű lakásokkal ellentétben egy kamrahelyiség és nem túl szokványosan egy saját földszinti tároló is megkönnyíti a holmijaik tárolását.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében több élelmiszerbolt mellett pékség, zöldséges, virágbolt, húsbolt, posta, szépségszalon, szolárium, gazdaáruház és játszótér is lenne? Ha pedig nem lenne kedve főzni, több étterem közül is válogathatna, ráadásul a bölcsőde, iskola és az óvoda is csak pár percre lenne akár gyalogosan is. Autóba ülve pedig szinte minden pár perc alatt elérhető: gyógyszertár, benzinkút, bevásárlóközpont, biobolt, magánorvosi rendelők és attól sem kell félnie, hogy hazatérve nem talál majd parkolóhelyet az otthona előtt.

Ha kikapcsolódásra vágyna a családja, akkor a környéken levő Aréna Saváriát javasolnám, de a belváros közelsége miatt a színházba, vagy moziba jutás sem lesz bonyolult.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen lévő lakás gyorsan kiadható, ráadásul az elhelyezkedéséből adódóan akár szálláshelyként is üzemeltethető.

Ha felkeltettem érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjon még ma, nehogy többen megelőzzék Önt! Nehogy licitálnia kelljen álmai otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat