26.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen a Szent István park közelében 1+1 fél szobás, tetőteraszos, társasházi tégla lakás eladó! (Hivatkozási szám: 1252)

9700 Szombathely, Középhegy +36 30 577-5313
  • alapterület: 42
  • telek mérete: 0
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 1
  • emelet: 1
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen a belváros és a Szent István park közötti csendes mellékutcában ajánlom Önnek ezt a zárt udvaros társasház 1. emeletén eladóvá vált, 25 nm-es tetőterasszal rendelkező tégla lakást. Képzelje csak el milyen családi, baráti együttlétek, összejövetelek, sütögetések, sörözgetések, borozgatások, koktélozások részese lehetne Ön és szerettei ezen a hangulatos teraszon. A lakást elsősorban pároknak vagy 1-2 gyermekes családoknak ajánlom, de ha Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a lakás a főiskolai és egyetemi városrészhez való közelsége folytán is biztos, hogy mindig az elsők között lesz kiadható. Ezenkívül a nagy belmagassága miatt, galériás részek kialakításával, további hasznos tereket nyerhetnének, ráadásul a nagyobb szobája akár a tetőterasz felé is bővíthető lehet. Méretre beépített szekrényei pedig igény szerint maradhatnak a vételár részeként. A szobák külön bejárattal rendelkeznek, ezért a felnőttek és a gyermekek, illetve bérbeadás esetén a lakótársak megtarthatják saját szférájukat. A lakás ablakai fából készültek és redőnnyel felszereltek. Cirkós gáz fűtése pedig saját kéményes kialakítású. Saját pincerekesz és egy közös tároló is tartozik az ingatlanhoz, ami igazán sok holmit elnyel. Nekem azért is tetszik még az eddig felsorolt előnyök mellett ez az ingatlan, mert a város szabadidős övezetéhez is rendkívül közel fekszik, ezért ha Ön a családjával kikapcsolódásra vágyik, akkor a Szent István parkon kívül a Csónakázótó, a Fedett Uszoda és Termálfürdő, a Tófürdő, a Műjégpálya, a Kalandváros, a Haladás Sportcsarnok és a Perint patak gyalogosan is csak pár perc távolságra lesz Önöktől. Ha pedig mégis autóval közlekedne inkább, képzelje el, hogy leendő otthonába visszatérve biztos, hogy mindig lesz parkolóhelye a társasház zárt, elektromos kapuval is felszerelt udvarán! Ezenkívül, ha Önnek az is fontos, hogy a belváros, a különböző események helyszíne és ahol egyébként is minden megtalálható szintén pár percre lenne a családjától, (élelmiszer boltok, gyógyszertár, patyolat, iskola, óvoda, posta, bankok, pékségek, éttermek, mozi, kávézók és még folytathatnám a felsorolást) akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie. Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket és licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
  • +3630577xxxx Megmutat