56.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

***Szombathelyen a szőllősi városrészen 3 és fél szobás családi ház garázzsal eladó!*** (Hivatkozási szám: 3255)

9700 Szombathely, Gyöngyösszőlős +36 30 416-8387
 • alapterület: 110
 • telek mérete: 543
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ha egy jó ár-érték arányú, akár befektetésnek, bérbeadásra, de saját használatra is kiválóan alkalmas három és fél szobás, garázsos, belváros közeli házat keres a Szőllős városrészen, amely akár vállalkozásra is alkalmas, akkor ne is keressen tovább.

 

Ez a ház jó állapotú, kis költséggel akár gyorsan kiadhatóvá tehető, kicsit nagyobb ráfordítással kényelmes, hangulatos családi fészek válhat belőle. Tökéletes választás cégek, nagyobb családok, fiatal párok, kisgyermekesek számára is. Méreténél fogva befektetésnek is ideális, hiszen az alacsony fenntartási költségű, közepes méretű házak mindig könnyebben értékesíthetők, illetve gyorsan bérbeadhatók.

 

A külső és belső állapotát tekintve is jó állapotú, gyümölcsfákkal beültetett, kerttel rendelkező ház a belvárostól 1 km-re fekszik. A kertben egy ásott, bő vizű kút segítségével a dús növényzet öntözése könnyen és olcsón megoldható, a nagyméretű pincében jól elhelyezhetjük a kertészkedéshez szükséges eszközöket.

 

Elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy gépkocsi használata nélkül is minden beszerezhető és elintézhető legyen, amire a mindennapokban szükség lehet, hiszen élelmiszerüzlet, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta pár száz méteren belül megtalálható.  Akár két autónkat is a tágas garázsban, zárt kapu mögött tudjuk leparkolni.

Innen néhány kényelmes lépcsőfokon fellépve jutunk az előtérbe, ahonnan az összes helyiség nyílik. Balra fordulva a nagyméretű konyha-étkező, jobbra pedig a két tágas, világos szoba található. Egyenesen tovább egy kisebb szobába jutunk, ahonnan a kertbe is ki lehet lépni, de a nagyméretű ablakokon kitekintve is élvezhetjük a gyönyörű kert látványát.

 

A félemeleten helyezkedik el a fürdő, egy kisebb szoba és a WC, innen tudunk pár lépcsőfokon a padlástérbe is feljutni, ahol akár további két szoba is kialakítható.

 

Szép időben kiülhet kávézni, olvasni a hatalmas cseresznyefa alá, ami egy-egy baráti beszélgetésre is kiválóan alkalmas. Nekem az ingatlanban ez a nagyszerű adottságú kert és az elhelyezkedése tetszik a legjobban.

 

Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet! 

 

Finta András
 • +36 30 179-xxxx Megmutat