31.700.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen a Víztorony közelében 1+2 félszobás, panorámás téglalakás szobaszám növelési lehetőséggel eladó! (Hivatkozási szám: 2484)

9700 Szombathely, Szent Flórián krt. KISZ-lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 65
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: 3
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • klímás-fűtés
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen a Víztorony és a Pláza közötti városrészén ajánlom figyelmébe ezt a nem lakótelepi, társasházi otthont, amennyiben családja minimum 3 külön szobára vágyik és Ön a munkájából hazatérve teljes nyugalmat szeretne, hogy felülről valóban senki se zavarhassa.

Engem az fogott meg a legjobban ebben a lakásban, hogyha az amúgy is kedvező elrendezése mellett Önöknek arra van igénye, akkor könnyedén 1+3 félszobássá is alakíthatják, akár a jelenleg még elérhető otthonfelújítási támogatást is kihasználva, ezt a majdhogynem amerikai konyhás, fiatalos otthont.

Képzelje csak el, hogy itt mind Önöknek, szülőknek, mind a gyerekeiknek külön élettere lehet, a jelenleg étkezős nappalija pedig kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre.

Mivel ez a bruttó hasznos 65 m2 teljes egészében tetőtérben van, ezért rendkívül hangulatos, a konyhájában pedig kivételes élmény a főzés, mert páratlan panoráma nyílik a Kőszegi-hegységre.

Jöjjön, megmutatom és győződjön meg róla Ön is személyesen!

A fürdőszobájában pedig egy ellazító fürdőzés közben nemsokára az ég kékjében, vagy a csillagokban gyönyörködhet, amennyiben gyors döntéshozatalra képes.

Mindemellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy itt a WC a fürdőszoba mellett, külön helyiségben lett kialakítva.

A lakásban a fűtésről és a meleg víz ellátásról egy Bosch cirkó gázkazán gondoskodik, a hőmérsékletet pedig egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímaberendezéssel is bármikor könnyedén, igény szerint szabályozhatja.

A tetőtéri ablakok igényesen fából készültek és megfelelő szigetelésűek.

Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt egy kamra, egy kis gardróbszekrény és a pincében egy saját tárolóhelyiség is megkönnyíti a holmijaik elpakolását!

Nem utolsó sorban a lakás lépcsőháza rendkívül kulturált, teljesen családias hangulatú, ráadásul a társasházhoz udvarrész is tartozik, ahol ingyenes a parkolás.

Mit szólna hozzá, ha otthona közvetlen közelében lenne több élelmiszerbolt is, ahol akár minden reggel friss pékárut vehetne családjának, valamint többek között zöldséges, dohányárú bolt, posta, biobolt is elérhető volna? Ráadásul az iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan, akár autóba sem kellene ülnie. Úgyszintén a belváros is pár perc sétára lenne, aminek az előnyeit ugye nem kell részleteznem.

Ha pedig zöldterületre, vagy friss levegőre vágyna Ön és a gyerekei, vagy lenne egy kiskutyájuk is, akkor a Gyöngyös patak partján fekvő, a Víztoronyról híres Benner Park és a Gayer Park is ideális távolságban lesz otthonuktól.

 

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő lakás akár szobánként is kiadható és így a hasonló méretű ingatlanokhoz képest jóval magasabb fix havi jövedelemmel, vagyis jóval gyorsabb megtérüléssel kalkulálhat.

 

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, főleg, ha a még év végéig kihasználható állami támogatásokat, akkor a cégünk profi tanácsadója egyszerre 12 bank ajánlata közül egy ingyenes konzultáció után úgy választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjon még ma, nehogy többen megelőzzék Önt! Nehogy licitálnia kelljen álmai otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat