27.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen, a Víztorony közelében azonnal költözhető, 2 szobás, felújított téglalakás eladó! (Hivatkozási szám: 2077)

9700 Szombathely, Pázmány Péter krt. Joskar-Ola lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 51
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • tégla épület
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen, a Joskar-Ola városrészén ajánlom figyelmébe ezt a teljeskörűen és rendkívül igényesen felújított, világos otthont, amennyiben a távhős fűtés kényelme mellett az egyedi mérőórák gazdaságossága is fontos szempont Önnek.

Ha pontosan 2 különbejáratú szobát képzel el új otthonában és a munkájából hazaérve teljes nyugalomra vágyik – hogy felülről tényleg semmilyen zaj ne zavarhassa -, valamint minden anyagi és energiaráfordítás nélkül azonnal, stresszmentesen beköltözne, akkor ne habozzon, hívjon! Velem bármikor rugalmasan megtekintheti leendő álomotthonát!

Nekem különösen az tetszik ebben a lakásban, hogy ha Önöknek arra van igénye, egy kis átalakítással a jelenleg még elérhető otthonfelújítási támogatást is kihasználva, a nappali szobáját az étkezős konyhájával teljesen egybenyitva egy még egyedibb lakássá varázsolhatják, vagy tetszés szerint egy kis hálófülkét is kialakíthatnak maguknak.

A lakás átlagosnál nagyobb étkezője azonban így is kiválóan alkalmas családi, baráti együttlétekre ünneplésekre, meghitt beszélgetésekre.

Mindemellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy itt a WC a fürdőszoba mellett külön helyiségben lett kialakítva. Az előszobában pedig egy beépíthető, nagyméretű tolóajtós gardróbszekrénynek is megvan a helye, amit szintén az otthonfelújítási támogatást kihasználva Ön már az egyedi elképzeléseinek megfelelően valósíthat meg. Emellett a holmijaik tárolására itt, sok új lakással ellentétben egy saját pincerekesz és több közös helyiség is rendelkezésükre áll.

Engem azonnal megfogott, hogy a lakás összes, egyébként műanyagra cserélt ablakából pazar kilátás nyílik a Kőszegi-hegységre és a városra, amit Önnek is örömmel megmutatok. A belváros pedig gyalogosan is gyorsan elérhető távolságban van, aminek az előnyeit ugye nem kell részleteznem.

Mit szólna hozzá, ha otthona közvetlen közelében lenne posta, dohánybolt, buszmegálló és egy élelmiszerbolt is, ahol akár minden nap friss pékárut vehetne családjának?

Ráadásul gyógyszertár, orvosi rendelők, iskola és az óvoda, virágbolt és szépségszalon és a piac is csak pár percre lenne, akár autóba sem kellene ülnie.

Ha zöldterületre, vagy friss levegőre vágyna Ön és a gyerekei, vagy lenne egy kiskutyájuk is, akkor a Gyöngyös patak partján fekvő, a Víztoronyról híres Benner Park és a vele csaknem szomszédos Gayer Park is ideális távolságban lesz otthonuktól.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a felújított, frekventált helyen lévő lakás biztosan hamar bérlőire akad úgy, hogy Önnek csak meg kell hirdetnie, vagy akár azt is nyugodtan rám bízhatja.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről!

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Komoly érdeklődés esetén, döntését ingyenes és gyors ügyvédi ügyintézéssel segítjük.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

Videó az ingatlanról

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat