42.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen egy csendes belvárosi mellékutcában 4 szobás, kétszintes, saját kertes, felújított házrész lakás áron eladó! (Hivatkozási szám: 2072)

9700 Szombathely, Belváros +36 30 577-5313
  • alapterület: 93
  • telek mérete: 100
  • szobaszám: 4
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen a belváros egyik családiházas övezetében ajánlom Önnek ezt a rendkívül kedvező lehetőséget, egy csaknem teljeskörűen felújított belsőudvari házrészt.

Képzelje csak el milyen családi, baráti együttlétek, összejövetelek, sütögetések, sörözgetések, borozgatások, koktélozások részesei lehetnek majd Ön és szerettei itt, a saját kis kertrészükön!

A házat a 3, külön bejáratú szobája miatt elsősorban nagyobb gyerekes családoknak ajánlom, mert itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek teljesen külön élettere lehet. Ráadásul 2 szoba sajátos hangulatú, tetőtéri. A földszinti, igazán egyedi kialakítású, amerikai konyhás nappali pedig kiválóan alkalmas közös étkezésekre és meghitt családi beszélgetésekre.

Azonban, ha Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a házrész a főiskolai és egyetemi városrészhez való közelsége miatt biztos, hogy mindig az elsők között, ráadásul akár szobánként drágábban is kiadható lesz.

Csak akkor olvasson tovább, ha értékelni tudja, hogy ebben az otthonban az összes víz- és villanyvezeték, a burkolatok és nyílászárók is ki lettek cserélve, így Önnek csak stresszmentesen be kell költöznie. Ráadásul egy inverteres klíma is beépítésre került, hogy leendő otthonukban még komfortosabban érezhessék magukat.

A fűtése a gáz cirkós megoldásra váltás miatt meglehetősen gazdaságos lett, ami gondolom az Ön számára sem elhanyagolható szempont.

Bízom benne, hogy a fürdőszobától külön kialakításra kerülő WC pedig éppen az Önök igényeinek megfelelő.

Egyedül a házrész külső, saját ízlés szerinti színezése maradt az új tulajdonosokra.

Nekem azért is tetszik még az előbbiek mellett ez az ingatlan, mert a város szabadidős övezetéhez is rendkívül közel fekszik, ezért ha Ön a családjával kikapcsolódásra vágyik, akkor az Ezredévi parkon és a Szent István parkon kívül a Csónakázótó, a Fedett Uszoda és Termálfürdő, a Tófürdő, a Műjégpálya, a Kalandváros, a Haladás Sportcsarnok és a Perint patak gyalogosan is ideális távolságra lesznek. Ha pedig mégis autóval közlekedne inkább, akkor az sem utolsó szempont, hogy leendő otthonába visszatérve biztos, hogy mindig lesz ingyenes parkolóhelye az otthona közelében.

Ezenkívül, ha Önnek az is fontos, hogy a belváros, a különböző események helyszíne és ahol egyébként is minden megtalálható, szintén pár percre lenne a családjától, (élelmiszer boltok, gyógyszertár, patyolat, iskola, óvoda, posta, bankok, pékségek, éttermek, mozi, kávézók és még folytathatnám a felsorolást) akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Nagyné Schaffer Kinga
  • +3630577xxxx Megmutat