25.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen legfelső emeleti, klimatizált lakás eladó! (Hivatkozási szám: 2288)

9700 Szombathely, Pázmány Péter krt. Joskar-Ola lakótelep +36 30 577-5313
 • alapterület: 62
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 1
 • félszoba: 2
 • emelet: 4
 • épület szintjei: 4
 • belső szintek száma: 4
 • csúsztatott zsalu
 • távfűtéses egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathelyen a Víztorony közelében, a Joska-Ola városrészen, lehetőségekben gazdag, jelenleg 1+2 félszoba + hallossá átalakított, erkélyes, klímás lakás kedvező áron eladó!

Ajánlom figyelmébe ezt a részben felújított otthont a távhős fűtés kényelmével, amennyiben családja minimum 3 külön szobára vágyik és Ön a munkájából hazatérve teljes nyugalmat szeretne, hogy a lakás felett lévő szintről valóban senki se zavarhassa.

A lakás  eredetileg nagyobbik, majdnem 22 nm-es szobája jelenleg gipszkarton falakkal 3 kisebb helyiségre lett osztva, ezért többgyerekes családoknak is kiváló megoldás, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek teljesen külön élettere lehet. Az egyik helyiség egy hall lett, ami étkezőként, vagy akár +1 szobaként is funkcionálhat.

Engem pont ez fogott meg a legjobban ebben a lakásban, hogy kedvező az elrendezése és alakíthatósága is: ha Önnek arra van igénye most, vagy bármikor a későbbiekben, egyszerűen 1+2 félszobássá, vagy az eredeti 2 szobássá alakíthatja, akár a jelenleg még elérhető otthonfelújítási támogatást is kihasználva, vagy emellett könnyedén egy még modernebb amerikai konyhás lakássá is varázsolhatja.

Külön érdekesség, hogy eredetileg teljesen körbejárható, amit a kisebb gyermekek rendkívül élvezni szoktak, de amennyiben ez Önnek zavaró lenne, bármikor egyszerűen megszüntethető.

Az egyik kisebb szobából nyíló loggia pedig kiválóan alkalmas egy reggeli kávézásra, vagy egy meghitt esti beszélgetésre.

Mindemellett remélem Ön is értékelni fogja, hogy itt a WC a fürdőszoba mellett külön helyiségben lett kialakítva, ráadásul már teljesen fel is lettek újítva.

Az összes közlekedő új laminált padlót kapott, a szobák padlóburkolatait és a falak színeit pedig az Ön egyedi elképzelésének megfelelően, saját igényei szerint alakíthatja. Bízom benne, hogy a jelenleg padlószőnyeges  szobák képei nem tántorítják el az elképzeléseitől, az álmai megvalósításától.

A lakás hőmérsékletét egy nagy teljesítményű klímaberendezéssel bármikor könnyedén, igény szerint szabályozhatja.

Az új építésű lakásokkal ellentétben pedig itt 2 nagyméretű, összesen csaknem 4 m széles gardróbszekrény és egy nagyméretű, saját alagsori tárolóhelyiség is megkönnyíti a holmijaik elpakolását.

Nem utolsó sorban a lakás lépcsőházrésze tágas, világos teljesen családias hangulatú.

Mit szólna hozzá, ha otthona közvetlen közelében lenne egy posta, dohánybolt és egy élelmiszer bolt is, ahol akár minden reggel friss pékárut vehetne családjának? Ráadásul a piacon kívül virágbolt, szépség szalon, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és az óvoda is csak pár percre lenne gyalogosan, akár autóba sem kellene ülnie. Úgyszintén a belváros is gyorsan elérhető, aminek előnyeit ugye nem kell részleteznem.

Ha pedig zöldterületre, vagy friss levegőre vágyna Ön és a gyerekei, vagy lenne egy kiskutyájuk is, akkor a Gyöngyös patak partján fekvő, a Víztoronyról híres Benner Park és a Gayer Park is ideális távolságban lesz otthonuktól.

Amennyiben Ön egyszerűen csak ingatlanba fektetne, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő lakás akár szobánként is kiadható és így a hasonló méretű ingatlanokhoz képest jóval magasabb fix havi jövedelemmel, vagyis jóval gyorsabb megtérüléssel kalkulálhat.

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek lehetőségről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, – főleg, ha a még az év végéig kihasználható állami támogatásokat – akkor a  cégünk profi hiteltanácsadója egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után úgy választja ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat