65.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen, lehetőségekben gazdag,3 lakásos, felújítandó családi ház, 2 üzlethelyiséggel eladó! (Hivatkozási szám: 1394)

9700 Szombathely, +36 30 577-5313
 • alapterület: 282
 • telek mérete: 383
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Szombathely belvárosától nem messze ajánlom figyelmébe ezt a ritka lehetőséget, egy frekventált utcában elhelyezkedő, 3 lakásos+2 üzlethelyiséges családi házat. Önnek szól ez a hirdetés, ha Ön vállalkozóként abban gondolkodik, hogy az otthona kényelmesen, egy helyen legyen a munkahelyével és emellett azt sem bánná, ha a nagyobbik 54 nm-es üzlethelyiség bérbeadásából fix havi bevétele lenne, mivel a jelenlegi bérlője kölcsönös megegyezés esetén több, mint 15 év után továbbra is szívesen maradna. 

Természetesen, ha magánemberként szeretne havi fix bevételeket, akkor a kisebbik 27 nm-es, egyedien kialakított üzlethelyiséget és a földszinten levő 26 nm-es lakást is folyamatosan kiadhatja.

Ha ezenkívül Ön még a kihívásokat is szereti, akkor igazán Önnek szól ez az ajánlat, mert az emeleti 2 lakás összenyitásával és a saját igényeinek megfelelő, teljes körű felújításával egy 112 nm-es modern otthont alakíthat ki magának és családjának.

A ház mellett és szemben is ingyenes parkolási lehetősége lesz, de ha úgy gondolja bármikor kiviteleztethet egy kapubejárót is a ház mögötti hangulatos udvarra.

Engem elsőre a ház frekventált fekvése ellenére a csendes, nyugodt udvara fogott meg, ami kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelekre: sütögetésekre, sörözgetésekre, borozgatásokra, koktélozásokra.

Ha Önök gyerekekkel költöznének, itt bőven lesz hely a medencéjüknek, homokozójuknak, trambulinjuknak, és még a hinta, mászóka is kényelmesen elfér. A pincében és a padláson pedig biztosan lesz bőven tárolóhelyük.

A 3 lakás fűtéséről 2 cirkó gázkazán gondoskodik. A földszinti lakás és a kisebb üzlethelyiséghez ráadásul a vegyes tüzelésű kazán is meg lett hagyva biztonsági tartaléknak.

A ház érdekessége, hogy az egyik sarka íves kialakítású. A földszinten ez a nagyobbik üzlethelyiség része, az emeleten pedig az egyik lakás egyedi formájú amerikai konyhás nappalija vár itt az új tulajdonos általi komplett megvalósításra.

Mit szólna hozzá, ha otthona közelében több élelmiszer bolt mellett, többek között fitness club, virágbolt, gyógyszertár, patyolat, autószerviz és autóalkatrész bolt gyalogosan is csak pár percre lenne? Autóba ülve pedig mind a belvárosban bármi, mind a bevásárló központok és benzinkutak is pár percre lennének.

Amennyiben Ön már megtalálta álmai otthonát és egyszerűen csak ingatlanba fektetne, irodaházat, magánorvosi rendelőket, vagy szálláshelyeket üzemeltetne, vagy adna bérbe, akkor se keresgéljen tovább, mert ez a frekventált helyen levő ház ezen terveire is teljességgel megfelelő!

Ha felkeltettem az érdeklődését, akkor ne halogassa a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúszik erről a remek esélyéről.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretné igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, úgy, hogy ezért akár egy lépést sem kell tennie.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik lehetőségére.

 

Nagyné Schaffer Kinga
 • +3630577xxxx Megmutat