64.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szombathelyen papkollektoros, 1+3 fél szobás sorház eladó! (Hivatkozási szám: 1229)

9700 Szombathely, Minerva lakótelep +36 30 577-5313
  • alapterület: 91
  • telek mérete: 350
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 3
  • épület szintjei: 2
  • belső szintek száma: 2
  • könnyűszerkezetes
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás fedett udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladóvá vált Szombathely egyik legkedveltebb részén, a Minerva lakóparkban, egy négylakásos, könnyűszerkezetes sorház kétszintes otthona. Ragadja meg az alkalmat, mert egyáltalán nem jellemző, hogy a lakópark csendes, nyugodt zsákutcáiból elköltöznek a családok. A házrészt a kifejezetten jó elosztása miatt akár több, vagy nagyobb gyermekes családoknak is bátran ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. Amerikai konyhás nappalija pedig kiválóan alkalmas családi, baráti együttlétre, összejövetelekre. Engem ezenkívül az eladók által beépíttetett, praktikus térkihasználású bútoraik fogtak meg, melyek természetesen a vételár részét képezik. A nappali teljes szélességében egy tolóajtós könyves/ tárolós szekrény, a szülői hálószobában és az előszobában pedig egy-egy nagyméretű gardróbszekrény garantálja, hogy ebben az otthonban mindennek meglesz a helye. Bízom benne, hogy Ön is nagyra értékeli, ha költözés után  ezekbe már csak egyszerűen a saját igényeinek megfelelően be kell pakolnia. A család kényelmét szolgálva az emeleten, a 3 szoba mellett lett kialakítva egy hangulatos tetőtéri fürdőszoba WC-vel, ahol a kádban a kisgyerekek kedvükre lubickolhatnak, a nagyobb gyerekek és a felnőttek pedig akár naponta kényeztethetik magukat. Ha azonban csak egy gyors tusolásra van idő, akkor erre is van lehetőség a félköríves, beépített kabinban. Arról, hogy ehhez a meleg víz állandóan rendelkezésre álljon, egy puffertartályos napkollektor rendszer, az otthon melegéről pedig egy kondenzációs cirkó gázkazán gondoskodik. Azt gondolom sokunk igénye szerint mindenképpen említésre méltó, hogy a földszinten is kialakításra került egy mosdós WC, amit bízom benne, hogy ezt Ön is értékel.

A tágas nappaliból a 15 nm-es teljesen fedett teraszra léphetünk ki, amit a 91 nm  nem tartalmaz.Ráadásul ez  részben zárt is, így csaknem egész évben kellemes családi, baráti beszélgetések esti sörözgetések, borozgatások, koktélozások helyszíne lehet, vagy csupán élvezetes kávézásokra és testet-lelket feltöltő napfürdőzésekre is kiválóan alkalmas. A teraszról a tujákkal körbekerített, intim kertbe jutunk, ahol szeretteinkkel bármikor együtt sütögethetünk, bográcsozhatunk a friss levegőn és eközben egy alul letérkövezett, teljesen fedett, fából készült kiülő alól gyönyörködhetünk a kert gyümölcsfáiban és virágaiban. A gyerekek is hasonlóképpen élvezni fogják a parkosított udvar előnyeit, mert itt bőven lesz hely a medencéjüknek, homokozójuknak, trambulinjuknak. Mindezek, valamint a kerti szerszámok és biciklik tárolására pedig egy fémből és egy fából készült tárolót is készen kapnak.

A vételárban pedig  a ház előtti, a telken belüli, fából készült fedett gépkocsibeálló is benne van és ezenfelül

 még 2 plusz autónak is van parkolóhely a kerítésen belül. Az otthonuk közelében lesz egy bevásárló központ, élelmiszer boltok, benzinkutak, gyógyszertár. Az iskola, az óvoda, a posta, az orvosi rendelők szintén percek alatt elérhetőek.

Ha szimpatikus Önöknek a Minerva lakópark és szívesebben élnének egy kertes sorházban, mint egy lakásban, de az is fontos Önöknek, hogy ennek az otthonnak ne legyen magasabb a rezsije, mint egy panellakásnak, akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről, hiszen itt a Minerva lakóparkban ritkán van ilyen típusú eladó otthon.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önöknek legmegfelelőbbet, úgy hogy Önöknek ezért akár egy lépést sem kell tenniük.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára.

 

Nagyné Schaffer Kinga
  • +3630577xxxx Megmutat