16.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szuper helyen lévő örökpanorámás saroktelek eladó Zalaegerszegen, az AquaCity mellett (Hivatkozási szám: 3677)

8900 Zalaegerszeg, Termál Ságod +36 30 267-6032
  • alapterület: 0
  • telek mérete: 750
  • szobaszám: 0
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 0
  • belső szintek száma: 0

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a látványosan fejlődő környéken fekvő építési telek igazán klassz helyen, Zalaegerszeg ságodi városrészében, az AquaCity és a termálfürdő szomszédságában található. Autóval pár perc alatt bent lehetünk a belvárosban, s közben mégis élvezhetjük a kertvárosias övezet csendjét. Ideális választás kisgyermekes családoknak, aki szeretnék, ha a lurkók nyugodt környezetben, de mégis a városközpont közelségében nőnének fel. Ez a településrész rendkívül barátságos, az utcában és a környéken csupa új építésű, fiatalos, modern ház sorakozik. A vételár tartalmazza egy félig lapostetős, félig nyeregtetős, 140 m2-es könnyűszerkezetes ház terveit is. Az áram be lett húzva a telekre (3×25 A), a víz- és a szennyvízközmű tervei elkészültek, a gázvezeték a telek előtt fut.

 

Ságod régebben önálló falu volt, csak 1969-ben csatolták Zalaegerszeghez. Ennek köszönhetően minden infrastruktúra rendelkezésre áll, de mégis megőrizte családi házas jellegét, ami egyet jelent a csenddel, nyugalommal, a közvetlen és barátságos szomszédokkal. Ságod ma Zalaegerszegen belül a legdinamikusabban fejlődő turistaközpont, köszönhetően a fürdőkomplexumnak.

A Zalaegerszeg Megyei Jogú Város építési szabályzatáról szóló 25/2016. (II. 7.) önkormányzati rendelet értelmében az ingatlan kertvárosias lakóövezet besorolású (Lke-6).

A kertvárosias lakóövezet laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. Az övezetek területén a főépítmény megléte esetén, vagy főépítmény építésével egyidejűleg a telken elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek is.

A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető továbbá:

az előkert építési hely előtti területén az OTÉK szerint elhelyezhető melléképítményeken túl gépjárműtárolás számára nyitott, lábon álló, egy, legfeljebb 30 m2 vetületi alapterülettel rendelkező tető, mely építmény legmagasabb pontja a telek csatlakozó közterületi szakaszának átlag magasságához képest 3 m-nél nagyobb nem lehet

az előkert területén terepszint alatti építmény.

A kertvárosias lakóövezetekben a másodlagos rendeltetésű épület megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága: 3,5 m.

A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 30%.

 

Beépítési mód: szabadon álló

 

A megengedett legnagyobb beépítési magasságok:

homlokzatmagasság: 6,5 m

épületmagasság: 5 m

 

Az oldalkert megengedett legkisebb mértéke: 2,5 m

 

A kialakítható legkisebb zöldfelület mértéke: 50%

 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőségeket rejtő, befektetésnek is tökéletes telek, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat