7.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szuper lehetőségeket rejtő, tágas, felújítandó ház eladó Lispeszentadorjánban, látványtervekkel! (Hivatkozási szám: 2877)

8888 Lispeszentadorján, +36 30 267-6032
  • alapterület: 106
  • telek mérete: 2742
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az eladó ház egy csendes kis utcában található. Az épület felújításra szorul, de remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt. A villanyvezetékek cseréje megtörtént. Fűtése gázkonvektoros, viszont a készülékek le lettek szerelve. 

A ház teljes átalakításra komplett látványterv is készült, egy fiatalos, modern lakóházat elképzelve, kisgyermekes család számára. A lakóházhoz hozzá van építve egy garázs, az udvarban pedig egy fatároló áll. Az ingatlanhoz egy nagy, számos lehetőséget magában rejtő terület tartozik, melynek kb. 1/3 része ötvenéves fákkal teli, csodaszép fenyves. 

 

Lispeszentadorján csodálatos természeti környezetben fekszik, 20 km-re Lentitől, 30 km-re Nagykanizsától és 15 km-re Letenyétől. Közlekedése kiváló: a buszjáratok gyakoriak, autóval pedig 10 km megtétele után felhajthatunk az M70-es autópályára. Lispeszentadorjántól körülbelül 2,5 km-re a Töröszneki-erdőben kanyarog hazánk leghosszabb (37,8 km) erdei kisvasútja.

Lispeszentadorján határában három szőlőhegy magasodik: a Lispei-, az Erdőháti- és a Szentadorjáni-hegy. A meredek déli lejtőkön szőlőskertek futnak a völgy felé, a tetőkön pedig kis pincék sorakoznak. A hegytetőkről csodálatos kilátás nyílik a környező falvakra, tiszta időben pedig a Varasdi-hegyek ormaira, a szőlősgazdák pedig szívesen invitálnak pincéjükbe egy pohár borra minden ide látogatót. A vidék növény- és állatvilága rendkívül gazdag. Itt található a környék egyik legnagyobb tavaszi tőzike telepe, mely márciusban fehér virágtengerként borítja el az erdőt. Ha felkapaszkodunk a Lispei-dombra és déli irányban a gerincen végigsétálunk, körülbelül 2,5 km-nyi gyalogtúrával érhetjük el a budafapusztai arborétumot. A Lispeszentadorjánt övező dombhátakat nagy kiterjedésű erdők koronázzák, melyek a táj igazi ékkövei. Szép erdőket mindenütt láthatunk, de olyan kuriózumot, mint a Vétyemi erdőrezervátum, csak itt, Lispeszentadorjántól mintegy 4 km-re. A vadászatot kedvelők számára igazi paradicsom ez a környék.

A település hivatali ügyeit az 5 km-re lévő Bázakerettyén intézik, itt működik általános iskola, óvoda, háziorvos, fogorvos és védőnői szolgálat. Itt található Zala vármegye talán egyik legszebb fekvésű termálfürdője is.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat