8.300.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Szuper világos, tágas, felújítandó ház eladó Pákán! (Hivatkozási szám: 2795)

8956 Páka, +36 30 267-6032
  • alapterület: 80
  • telek mérete: 2680
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez az eladó ház egy csendes kis utcában található a templom közelében, ami igazán különlegessé teszi a pillanatot, amikor bekanyarodunk az otthonunkhoz. Az épület felújításra szorul, de remek lehetőségeket rejt az ötletes elrendezése miatt!

 

Köszönhetően annak, hogy csak egy szomszédja van az ingatlannak, a házba minden oldalról nagy ablakokat építettek, amiken keresztül valósággal árad be a fény mindenhova. A kis előszobából a hatalmas étkező-konyhába lépünk, ahonnan jobbra egy nagy nappaliba érünk. Innen nyílik a tágas fürdőszoba, a praktikus kamra, és a két nagy szoba. A nappaliban a cserépkályhának ki van hagyva a hely, ami – ha az új tulajdonos beépítteti – nemcsak az otthon meghittségét fogja növelni, hanem kellemes meleggel töltheti be az egész lakást.

 

A lakóház mögötti melléképületből műhely, kerti tároló, garázs vagy akár egy kis vendégház is kialakítható. Az ingatlanhoz hatalmas udvar tartozik, ami hosszan elnyúlik az épületek mögött, csodálatos kilátással a tájra.

 

Páka csodálatos természeti környezetben fekszik, 11 km-re Lentitől, 20 km-re a szlovén határtól. Közlekedése kiváló: a gyakori buszjáratok mellett a vasút is áthalad a településen, autóval pedig 16 km megtétele után felhajthatunk az M70-es autópályára. A házak mögött zakatol a kisvasút és éppen a sportpálya mellett áll meg. A település az elmúlt évtizedben látványos fejlődésen ment keresztül, köszönhetően a milliárdos nagyságrendű pályázati forrásoknak. A község igazi vonzereje páratlan természeti szépsége mellett, hogy rendezvényeivel valamennyi korosztályt odaadással szolgálja, egész évben találhat a lakosság apraja-nagyja csábító programokat, kisgyerekektől az idősekig.

 

Pákán a mindennapi élethez minden intézmény megtalálható: bölcsőde, óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és védőnői szolgálat. Az aktív életmódot a sportpálya és sportház támogatja. A helyi élelmiszer-műszaki kisáruházban pedig beszerezhetjük a legfontosabb élelmiszereket és más szükségleti cikkeket. A településen két étterem is működik.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, hívjon bátran, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat