34.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Tamásiban 2 szintes, 5+1 félszobás, 2 fürdőszobás családi ház, hatalmas telekkel alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 642)

7090 Tamási, +36 30 686-8320
 • alapterület: 165
 • telek mérete: 1431
 • szobaszám: 5
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 2
 • belső szintek száma: 2
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • van garázs
 • HH Energiatanúsítvány

INGATLAN LEÍRÁSA

Nagycsaládosoknak ajánlom ezt a 2 szintes ingatlant, bár befektetőknek is remek lehetőség rövid, vagy hosszabbtávú kiadásokhoz. Mivel még a padlástér is beépíthető, ami már le is van betonozva, még több helyiséget lehet kialakítani a házban. Éppen ezért is alkalmas több generáció számára, hogy egy fedél alatt éljenek, de mégis külön lakótérrel. Hatalmas nagy térrel rendelkezik szinte minden helyiség. Nagyméretű a konyha, a nappali és a szobák is. A ház tervezője igazán praktikus ingatlant alkotott, kényelmesen lehet közlekedni a házban, sok személy tud elférni és tökéletes az elosztása is az ingatlannak. Étkezni szinte bárhol lehet, egyedül csak az a kérdés, hányan esznek együtt. Le lehet ülni ehhez a konyhában, ennél több személy az étkezőben, ha pedig még többen vannak, akkor a nappaliban és ha a családi-baráti rendezvény még ennél is nagyobb, akkor a nappaliból csak ki kell menni a teraszra. A jó idő nappalija a terasz, ami elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen ennek a követelménynek. Mindkét szinten vannak szobák, fürdőszobák WC-vel együtt, illetve a konyhából egy kamra is nyílik. A házhoz hatalmas telek tartozik, ami állattartásra és növénytermesztésre is remekül pozícionál és egy részében már most is sok bőtermésű gyümölcsös található. Az udvar a gyerekek mozgásigényét is megfelelően kielégítheti, és az ott található melléképületek pedig átalakíthatok. Parkolási lehetőség az ingatlan elött és a saját garázsban adott. Lokációját tekintve a fő útvonalon helyezkedik el és a buszmegálló gyalogosan 5 perc alatt megközelíthető. A városban szinte minden megtalálható, amire szükség lehet, vannak üzletek, posta, orvosi rendelő, sőt több bölcsöde, óvoda és iskola is található. Nyáron de egész évben is remek kikapcsolódási lehetőség biztosít az autóval 10 percre található Termál fürdő, de ha a Balatonra vágyna, egy óra alatt autóval az is kényelmesen megközelítő.
Nekem nagyon tetszik ez a lakás, mert a település sajátosságai miatt, olyan mint ha folyamatos nyaralásban lenne az ember. Ez a fantasztikus adottságú ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Fekete Olívia
 • +3630686xxxx Megmutat