19.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Telekgerendáson 76 nm-es, igényes jó ár-érték arányú ikerház eladó! (Hivatkozási szám: 1096)

5675 Telekgerendás, +36 70 419-1391
 • alapterület: 76
 • telek mérete: 600
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
 • gázkazán-fűtésű
 • van garázs
 • Ár: 19.200.000 Forint

INGATLAN LEÍRÁSA

A Békéscsabától mindössze 10 percre Telekgerendáson kínálom eladásra, ezt a fantasztikus árnak örvendő családi házat. Olyan családoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik közel szeretnének élni a megyeszékhelyhez de, szükségük van nagyobb nyugalomra és békére. Akik kacérkodnak az önellátás gondolatával, szeretnék maguk megtermelni, amit elfogyasztanak, amivel garantálják családjuknak a legjobb minőségű ételeket. A telek ugyanis alkalmas állattartásra, konyhakert kialakítására és gyümölcsfák ültetésére is. Itt már esténként a kertbe kiülve látni lehet a csillagokat, ami a városban már egyre ritkább élmény. A gyerekeknek is alkalmas a telek mérete a játékra, de lehet akár hívni rokonokat és barátokat a közös sütés-főzésekre, élménydús beszélgetésekre. 
A rendezett és tiszta házba belépve kellemes és otthonos érzés fogja el az embert. Rendkívül jó az ingatlan elosztása, mert minden helyiség külön nyílik. Nagy terek és nappali méretű szobák jellemzik. A házban 2 nagyszoba található, étkezős méretű konyhával, közlekedővel és fürdőszobával. A ház hatalmas ablakai sok fényt engednek be, ezért igen világosak a helyiségek. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ablakok az úgynevezett gázos technikával készültek, ami nem engedi az ablakok párásodását. Ha valaki szeretne klímát elhelyezni, annak jó hír, hogy a vezeték már kiépítésre került. Az ingatlan falai és lábazata is szigetelve van, ami egy jó nyíllászáróval a mai energiaárak mellett sok pénzt takarít meg Önnek.  Ugyancsak növeli a komfort érzetet a fűthető garázs. Ha a téli fagyos reggeleken nem az autó kiolvasztásával kell kezdeni a napot az nagymértékben segíti elő, hogy a nap derűsen induljon a kinti zord idő ellenére. Egy nyárikonyha is kialakításra került, megkönnyítve a befőzéseket vagy a sütögetések előkészítését, igy nem kell minden egyes elfelejtett eszközért a házba szaladgálni. Ezenkívűl egy tároló is tartozik az ingatlanhoz, ahol elhelyezheti a kerti szerszámokat. Az ingatlan társasházi okirattal rendelkezik és folyamatban az energetikai tanúsítvány.
Mivel a közelben van az óvoda és iskola is, kihagyhatja a reggeli dugókat, sőt akár a gyermekei egyedül átsétálnak ezekre a helyekre. 
Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Bora Mónika
 • +36-70-419-xxxx Megmutat