15.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Tevelen hatalmas telekkel, dupla garázzsal felújított családi ház kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 2301)

7181 Tevel, Mucsi +36 30 686-8320
 • alapterület: 180
 • telek mérete: 3501
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 1
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • gáz-(cirkó)-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Azoknak a családoknak és befektetőknek ajánlom ezt az ingatlant, akik egy minimális ráfordítással befejeznék az ingatlant, vagy kihasználnák a 3501 m2-es telek nagyságát. A hatalmas telek virágos, dísz- és konyhakertnek is helyet tud adni. Biztosíthatja akár a sokak által vágyott önellátó gazdálkodást is, mert bőven van hely állatok tartására, zöldségek és gyümölcsök termelésére. A telken melléképületeket is bátran fel lehet húzni, ha szüksége lenne műhelyre, vagy további tárolási lehetőségekre. Gyermekes családok igazán jól érezhetik magukat, mert míg az egyik szoba ellátja a nappali funkcióját, addig a másik 2 szoba hatalmas teret biztosít minden játéknak, gyermekbútornak, és a szülők hálójának. Ha több térre lenne szükségünk a padlástért beépíthető. A fürdőszoba elosztása nekem kifejezetten tetszik. Lehetőség van zuhanyozásra és a kádban pancsolásra is, így csak a hangulatunkra van bízva, hogy egy fárasztó nap után miként szeretnénk lazítani. A konyha és az étkező elosztása is megfogott. Kényelmesen főzhetünk, majd az étkező nagyságát kihasználva kényelmesen étkezhetünk, nem kelt bennünk zsúfoltság érzetet. Parkolni az ingatlanhoz tartozó dupla garázsban vagy az udvarban, illetve a ház előtt is tudunk. Lokációját tekintve pár percre található Tevel központi része, de ha nagyobb városban vásárolnánk Bonyhád 16 km-re található.
Ha Ön is úgy látja a fantáziát és a lehetőségeket ebben az ingatlanban, mint én, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

 

– – – 

 

Ich biete eine Wohnung zum Verkauf an mittenin in Eger. Ein Zimmer Galeriewohnung 50 Quadratmeter groß ist im zweiten Stock. Die Wohnung wurde komplett renoviert in 2021 dadurch haben Sie keine Kosten zum renovieren und sie könnten sofort einziehen. 

Von der Küche und vom Wohnzimmer kann man auf dem großen Balkon gehen und hat den Blick nach dem ruhigen Hof. Mir persönlich gefällt die Wohnung am besten von der Aufteilung her. Die Garderobe hat viel Platz das Apartment ist sehr geschmackvoll renoviert worden. 

Die Wohnung ist perfekt für Paare Rentner oder für Alleinstehende. Ich bitte diese geschmackvolle Wohnung auch für Investoren an. 

Die Wohnung verfügt über einen gemeinschaftlichen Abstellraum. Ca 60 m entfernt ist der Dobó – Platz sie befinden sich Mitte in der Stadt. Von hier aus kann man schnell und einfach alles erreichen Apotheke Bank Einkaufszentrum Schule Markt und Restaurants. 

Der jetzige Besitzer hat die Wohnung für kurzmietung gekauft. Wenn Sie eine wunderbare Lebensziel suchen dann haben sie es hier in Eger gefunden. Eger und Umgebung ist dieses Jahr der zweitbeliebteste Urlaubsziel für Einheimische und für ausländischer Urlauber. 

Hochachtungsvoll: Nikoletta Szalai, +36307369030

 

Videó az ingatlanról

Fekete Olívia
 • +3630686xxxx Megmutat