45.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Több generációs, hangulatos családi ház eladó Soltvadkerten nagy udvarral! (Hivatkozási szám: 3358)

6230 Soltvadkert, +36 20 370-5920
 • alapterület: 300
 • telek mérete: 1100
 • szobaszám: 8
 • félszoba: 0
 • emelet: Földszint
 • épület szintjei: 3
 • belső szintek száma: 3
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • klímás-fűtés
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Ajánlom nagy családosok figyelmébe ezt a tökéletes otthont Soltvadkert egyik kis forgalmú, csendes utcájában.

Bővül a család? Jól jönne mindenkinek külön szobája? Ott, ahol a gyerekek még az utcán is biciklizhetnek? Ne keressen tovább, megtalálta!

Ez a ház földszint plusz kétemeletes, így több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

Esetleg szobákat adna ki? Befektetésnek is tökéletes választás, sok lehetőséget rejt magában ez a ház. A szinteket akár le is lehet választani és egy külső feljáróval teljesen elkülöníteni.

A nagy udvar és az innen nyíló három fedett garázs plusz méretes műhely, akár még egy autószerelő műhelynek is helyet biztosíthat. Vagy itt elegendő hely többféle vállalkozás beindítására. Itt csak a képzeletünk szab határt.

Ez a leghangulatosabb kertes ház, amit most elérhető áron megkaphat!

Az ingatlan egy 1100 nm-es telken helyezkedik el, saját udvarral és bejárattal rendelkezik. A házhoz tartozik több épület, fedett garázsok, műhely, boros tartályok: egy földszint felett, kettő az aljzatba építve. A ház kútalapokra épült, nagyon masszív, az elmúlt évtizedek során még egy repedés sem jött elő a falakon. 

Az ház fűtése korszerűsítve lett, kondenzációs gázkazán biztosítja a meleget padlófűtéssel. Négy légkondicionáló berendezése van. Minden emeleten külön fürdőszoba wc-vel. A földszinten még egy konditerem is helyet kapott, jelenleg egy szolárium van benne. A riasztórendszer a távfelügyelethez is be van kötve.  

A ház háromszintes, a beépített tetőtérrel együtt. Van két nappalija, hat hálószobája, egy gardrób helyisége, két konyhája, egy étkezővel és egy beépített hátsó terasszal. Az utcafronti oldalról is van egy mutatós erkély az első emeleten. 

Ki ne szeretne ilyen idilli környezetben élni családjával? 

A ház bútorozottan kerül értékesítésre. Az udvar akkora, hogy háziállatok tartására is kiválóan alkalmas.

Az tetszik a legjobban ebben az ingatlanban, hogy az ember belép és azonnal otthon érzi magát. Rendkívül jó az elosztása és a nap minden szakaszában árad be a fény valamelyik szobákba. 

Akár már lehet is hozni a bőröndöket!

Szinte már látom magam előtt, ahogy összeül az egész család egy kerti grillezésre, amíg a gyerekek az udvarban játszanak. Itt egy család kényelmesen és boldogan élhet. 

 

Néhány percre található bevásárlási lehetőség, a busz közvetlenül a sarkon áll meg és a vonatállomás is gyalogtávon belül elérhető. A sarkon kisbolt van. A központ, vásárlási lehetőségek, iskola, óvoda is kényelmesen gyalog vagy biciklivel bicikliúton is elérhető. 

Ez a legjobb vétel az eladó házak között Soltvadkerten. Tekintse meg családjával!

 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

 

Videó az ingatlanról

Agárdi Edina
 • +36 20 370-xxxx Megmutat