38.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Tolnán a Duna mellett családiház eladó! (Hivatkozási szám: 2449)

7130 Tolna, +36 20 968-6992
 • alapterület: 90
 • telek mérete: 662
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • egyéb kazánfűtésű
 • cserépkályha-fűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Tolnán közvetlenül a Duna mellett családi ház eladó!

Elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlom ezt a kivételes ingatlant, melynek fantasztikus hangulata van. A VINTAGE stílus fellelhető az ajtó keretekben, ablakokban és a stílus kedvelői számára rengeteg lehetőséget kínál az esetleges átalakítások során!

Az ingatlan egy csendes utcában található, szinte közvetlenül a Holt-Duna mellett. Kis gyerekes családok imádni fogják, hiszen a Duna-part közelsége óriási előny a séták miatt, illetve ugyanitt nemrégiben egy fantasztikus játszótér is helyet kapott. Az utca csendes, de mégis minden mindössze 3 perc távolságra van gyalogosan: a bölcsi és az óvoda, pár perc a suli, bolt, bank, buszmegálló és az orvosi rendelő is.
 

A házba belépve egy fénnyel teli előtér fogad, ahonnan az étkező és a szoba is egyaránt elérhető. Praktikus az utcafrontra néző két szoba, hiszen egymásba nyílnak, így ha van kisgyermek, akkor külön de mégis együtt lehetünk a kicsivel. Ugyanakkor szuper lehetőség egy nappali és egy hálószoba kialakítására is.
A hálóból közvetlenül elérhető a fürdőszoba is, ami a téli estéken hihetetlenül praktikus (külön bejárattal is használható). A házban gázfűtés van (radiátor minden helységben).
A családok többsége az étkezőben, nappaliban tölti ideje nagy részét, itt lehetnek együtt. Ez a rész is szuper lehetőségeket rejt. A hátsó udvarra néz egy ablak, ami praktikus a gyermek szemmel tartása miatt miközben anya főz. Szintén elérhető innen a fürdő és a szoba, vagy nappali is. Ebből a részből juthatunk el a kamra, illetve kijárat egy hátsó kis részébe is, amit konyhaként használtak. Innen nyílik a pince is, ami kb. 8 m2 területű.
Természetesen megint csak a fantáziára van bízva ki, mit szeretne kialakítani belőle.
Ha nagy családot terveznek, vagy a gyermekek már nagyok, a tetőtér beépíthető (feljáró megtalálható).
Az udvaron található egy garázs is, így itt kényelmesen és biztonságosan parkolhat.
Ugyanitt egy kút is helyet kapott, ami használható locsolásra, de tökéletes éke lehet az udvarnak.
A garázs mögött található egy nagyobb kert, ahol különböző gyümölcsfák vannak.
Vállalkozó szellemű fiatalok állatokat is tarthatnak, de ha erre nincs idő és lehetőség, akkor egy csodás játszó rész, grillező, vagy akár medence is kialakítható. A terület nagysága tökéletes, parkosításra is lehetőséget biztosít.
Ha látja benne a fantáziát, hívjon mielőbb, nehogy más csapjon le rá!

 

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon!

Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Szekeres Anett
 • +36 20 968-xxxx Megmutat