65.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Törökbálinton 2 generációssá is bővíthető családiház, új tetőfedéssel, a környék legkedvezőbb árán eladó! (Hivatkozási szám: 566)

2045 Törökbálint +36 20 918-6861
  • telek mérete: 663
  • emelet: 0
  • tégla épület
  • családi házas övezet
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ezt a törökbálinti, kiváló szerkezeti állapotú 3 szintes házat, elsősorban azoknak a családoknak ajánlom, akik jó ár/érték arányú házhoz szeretnének hozzájutni a főváros közelében, kulturált, nyugodt környezetben.
Bizonyára rengeteg olyan ingatlannal találkozott már Ön is a főváros közelében, amelyek megközelítik és sokszor meg is haladják a száz millió forintot. Miért vásárolna ilyen összegekért, akár vesz fel feleslegesen hiteleket, ha itt van most Önnek egy sokkal kedvezőbb lehetőség!
Ha Ön nem a hivalkodást és a külsőségeket tekinti elsődlegesnek, hanem tudatosan szeretne vásárolni, jó áron, egy statikailag igen megbízható, erős szerkezetű házat, nem mellesleg békés- nyugodt helyen, akkor ezt az ingatlant ajánlom figyelmébe! A ház tehermentes és akár azonnal költözhető, felújítást sem igényel. Amennyiben Ön mégis a saját elképzeléseinek megfelelően szeretné kialakítani és felújítani, ezt minimális költség ráfordítással megteheti. Ráadásul a telek még 20,5%-ban beépíthető, hiszen a jelenlegi beépítettsége 4,5%. Így tökéletesen megfelel több generációs családnak is.

A 663 nm-es telken, az udvarra belépve és egy rövidke szőlőlugas alatt áthaladva. rögtön a ház található, amelynek rendkívül nagy előnye, hogy körbejárható. A ház mögött egy pince is van, amely a ház hátsó ajtaja felől is tökéletesen megközelíthető. Ennek szellőztetését és levegő ellátását két szellőző kürtő biztosítja. Tovább haladva az udvar hátsó része felé gyümölcsfákat találunk és egy fúrt kutat, illetve mellékhelyiségek és szerszámtárolók is vannak, amelyeknek helyére igény szerint garázs is kialakítható. Jelenleg a parkolás az udvaron megoldott, kocsibeállón. A ház egy szuterén, egy földszinti és egy tetőtéri részből áll. Összességében a hasznos alapterülete 62,3 nm. A legalsó szinten található egy mosókonyha WC-vel, konyha, spájz, valamint a fűtésről gondoskodó vegyes tüzelésű kazán és kombi gázcirkó is.
Ez utóbbi szolgáltatja a meleg vizet is. A földszinten előszoba, szoba és egy fürdőszoba van, a tetőtéri emeleten pedig 2 db hálószoba és egy mosdó. A tetőszerkezet teljesen új fedést kapott, így ennek is garantált a hosszú élete. Az ingatlan tájolása délkeleti, ezáltal a helyiségei szép világosak. Ami személy szerint nekem a legjobban tetszik ebben az ingatlanban, hogy a helyi árakhoz képest jó áron van ennek a háznak az eladási ára és stabil, erős, hosszú éltű szerkezeti adottságokkal bír, amely véleményem szerint sokkal fontosabb, mint bármilyen dekoráció vagy díszítés (ez utóbbi ráadásul bármikor megoldható). Továbbá az új cserépfedés és a telek mérete, amely pont ideális.
Ha Ön esetleg nem ismeri ezt a környéket vagy ezt a várost, tudnia kell, hogy Törökbálinton kiemelten jó a közbiztonság és lakói békések, kulturáltak. Az ingatlan elhelyezkedésének nagy előnye, hogy ebben az utcában nincs nagy átmenő forgalom, ám mégis sok minden megtalálható a közelben, amire a mindennapokban szükség van.
Tíz perc sétával elérhető a sportcentrum, játszótér, futópálya, valamint a Bálint Márton Általános és Középiskola, illetve körülbelül hét perc gyaloglásnyira található az idősek otthona, orvosi-és fogorvosi rendelő, valamint egy pizzéria is. Ha Budaörse vagy Budapestre szeretne utazni, ezt is nehézségek nélkül megteheti, hiszen néhány perc sétára van a 88-as, 172-es, 173-as volánbuszok megállója. Abban az esetben, ha mégsem tömegközlekedéssel, hanem inkább autójával utazna, akkor is jó hírem van, mert közel van az M0-ás és M7-es autópálya is.

Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Harta Kovács Edit
  • +3620960xxxx Megmutat