55.900.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Új építésű, fiatalos, csodaszép lakóparki házikó Teskándon (Hivatkozási szám: 2963)

8991 Teskánd, +36 30 267-6032
  • alapterület: 57
  • telek mérete: 839
  • szobaszám: 1
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • hőszivattyú fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Ez a fantasztikus házikó 2022-ben épült a teskándi lakóparkban. A kivitelező magas műszaki tartalommal készítette, modern hőszivattyús hűtés-fűtésrendszerrel, 3 beltéri egységgel, biztosítva a komfortos, megfizethető mindennapokat.

 

A lakótér minden egyes négyzetmétere gondosan megtervezett és igényesen berendezett, valamennyi helyiségből árad az elegancia! A képek önmagukért beszélnek!

 

A burkolatok, színek gyönyörködtetik a szemet, a fiatalos kiegészítők feldobják a hangulatot. A hatalmas nyílászáróknak és a plusz tetőablaknak köszönhetően a lakás világos, azonban, ha elég a napsütésből, akkor az elektromos vezérlésű alumínium redőnyökkel árnyékolhatjuk otthonunkat.

 

A hálószoba tágas és kényelmes, a helyet nem foglalja ruhásszekrény, mivel a hálóból nyílik egy praktikus gardróbszoba. A hálóból a reggeli ébredés után mindjárt kimehetünk a hátsó, térköves teraszunkra nyújtózni egy nagyot a friss levegőn.

A fürdőszoba lenyűgözően stílusos, a zuhanyfülke mellett pedig egy kétszemélyes kis infraszaunában relaxálhatunk, ami valódi ékköve a háznak.

Családi-baráti összejövetelek kiváló helyszíne lehet a teljes egészében átlátható, egybefüggő nappali-étkező-konyha, amely a hatalmas üvegfelületen át a kertre is nyitott. A remek háztartási nagygépekkel felszerelt konyhában öröm a sütés-főzés. Az étkezős-konyhát a nappalitól jelképesen különíti el a burkolatváltás, a nappali pedig egy 17 m2-es teraszban folytatódik, ahonnan a szomszédos hasonló házikók között ráláthatunk a városra. A ház körül L-alakban fut a műfűvel borított kert, amit virágokkal díszítve igazán barátságos hangulattal varázsolhatjuk el az épületet kívülről is.

 

Ráadásul az ingatlanhoz saját kocsibeálló is tartozik.

 

Maga a lakópark 2018-ban kezdett el épülni, Teskánd Zalaegerszeg felőli részén, a domboldalban. A falu dinamikusan fejlődik, bölcsőde, óvoda, általános iskola, tanuszoda, sőt, korszerű állatkórház is megtalálható itt. A hivatali ügyeket helyben intézik, Teskánd ugyanis egy közös önkormányzati hivatal székhelytelepülése. Akit pedig a munkahelye vagy tanulmányai Zalaegerszeghez kötik, 6 perc autózással, vagy 12 perc buszozással elérheti a belvárost.

 

Ebbe az ingatlanba csak be kell húzni a bőröndöket a személyes holmikkal és élvezni a fantasztikus kényelmet, hiszen azonnal költözhető!

 

Ha megtetszett Önnek ez a kiváló ház és egyszerre szeretné élvezni a városi szolgáltatások közelségét és a vidéki élet nyugalmát, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla!

Videó az ingatlanról

Dr. Horváth-Újhelyi Tamara
  • +36 30 267-xxxx Megmutat