32.200.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Újfehértó frekventált helyén 120 nm-es 3 szobás némi felújítást igénylő családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1298)

4244 Újfehértó, belvároshoz közel +36 20 243-2526
 • alapterület: 120
 • telek mérete: 1283
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • tégla épület
 • gázkazán fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Újfehértó frekventált helyén egy 120 nm-es 3 szobás családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, mivel a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, közel a városközponthoz, óvodához, iskolához.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthető, közel a városközponthoz. A gyermeke biztosan élvezné az udvar által adott nagyszerű lehetőségeket, ahol akár egy fajáték sarok is megvalósítható az 1283 nm-es telken.

A hátsó udvarban több kisebb melléképület is van, többek között egy garázs, kis 10 nm-es műhely, amelyet akár raktárnak is lehet használni. A ház főbejárata egy nagy fedett, nyitott teraszon keresztül közelíthető meg. Ami nekem egyből szemet szúrt, az a tágas és kényelmes folyosó, amelynek a központi fala üvegből van felépítve, így kellő fény jut be az épületbe. A három szoba nagy és tágas, faparkettásak. Az egyik szobából nyílik egy hatalmas loggia. A két szoba egybe is nyílik, illetve külön bejárata is van. Így nem jelenthet gondot, ha nagy összejöveteleket szokott szervezni. A konyhából nyílik egy kis helység, ahol a vegyes tüzelésű kazán van elhelyezve, illetve remek helye lehet egy kamrának. Ebből a helységből pedig egy hátsó kijáraton keresztül jutunk egy fedett kis teraszra, ahonnan az udvar könnyűszerrel megközelíthető.

Külön említést érdemel a telek mérete, amelyből akár 600 nm rész is osztható, így akár azt tovább is értékesítheti. Ez remek befektetés is.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mivel a telek mérete rengeteg lehetőségeket rejt, a ház felújítást igényel, azonban a tetőszerkezet és a falak remek állapotban vannak. Az ingatlan elhelyezkedése okán remek vételt jelenthet az új tulajdonosoknak.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
 • +3620243xxxx Megmutat