29.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Újfehértón a körforgalom és a 4-es főút közelében 3 szobás 100 nm-es családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1635)

4244 Újfehértó, körforgalom közelében +36 20 243-2526
  • alapterület: 100
  • telek mérete: 720
  • szobaszám: 3
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű
  • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Újfehértón a körforgalom és a 4-es főút közelében egy 100 nm-es 3 szobás családi ház várja új tulajdonosát. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, mivel a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet. Közel van a buszmegálló, a vasútállomás, a spár, óvoda és iskola.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthető. A gyermeke biztosan élvezné az udvar által adott nagyszerű lehetőségeket.

A házhoz csatolva lett több melléképület, így a főbejáraton kívül egy hátsó bejáraton keresztül is be tud jutni az ingatlanba. A 100 nm-es házhoz lett építve egy 60 nm-es melléképületsor, amelyből egy konyha, egy raktár és egy garázs lett kialakítva. A konyhán keresztül vezet a hátsó bejárata az épületnek, amely nagyon praktikus, hiszen a konyha egy fontos helye egy háznak, így kényelmesen kijuthat a hátsó udvarra is, illetve összeköttetésben áll a főépülettel. Ezzel a kialakítással egy hatalmas méretű étkező helység áll készen egy nagyobb vendégsereg fogadására.

A fürdőszoba és a WC külön van, a fürdőszobában zuhanykabin van kialakítva.

2007-ben történt a megtisztított palatető zsindelyezése, és a ház szigetelése. Az utcafronti két szoba ablakait műanyagra cserélték, a többi nyílászáró pedig fa alapú maradt.

A telek mérete nem túl nagy és nem is kicsi, aki szeret kertészkedni, van lehetősége zöldség-gyümölcs termesztésére is.

Nekem nagyon tetszik ez az ingatlan, mert egy csendes rendezett utcában található, a háznak nagy terei vannak, kellemes életteret biztosít az ott lakók számára.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Büki Immobilien Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat