36.400.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Újfehértón a központ közelében 100 nm-es 3 szobás szép családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1400)

4244 Újfehértó, belváros közelében +36 20 243-2526
 • alapterület: 100
 • telek mérete: 450
 • szobaszám: 3
 • félszoba: 0
 • épület szintjei: 1
 • belső szintek száma: 1
 • szilikát falazat
 • gáz (cirkó) fűtésű
 • vegyes-tüzelésú-kazánfűtésű
 • van garázs

INGATLAN LEÍRÁSA

Újfehértón a központ közelében csendes nyugodt utcában 100 nm-es 3 szobás szép családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, mivel a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, közel a városközponthoz, óvodához, iskolához, orvosi rendelőhöz, kórházhoz, bevásárlóközponthoz.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthető, közel a városközponthoz. Az autójával egy 19 nm-es garázsban kényelmesen parkolhat. A telek formája háromszög alakban végződik, melynek mérete 450 nm, így ha nem szeret kertészkedni, nem kell aggódnia, mit fog kezdeni a kerttel. De ha szeret kertészkedni, akkor egy patinás kis konyhakertet varázsolhat a telek hátsó részében.

A ház melletti raktár helység alatt egy 9 nm-es pince található, melynek a hófehérre meszelt fala tanúskodik a tulajdonosok igényességéről, amely a ház többi részén is észrevehető. A háznak két bejárata van. A hátsó bejárat felőli helységek alakíthatóak is, a konyha és a spájz akár egybe is nyitható, amellyel egy igazán hatalmas teret alakíthat ki konyha és az étkező számára. De ne aggódjon a spájz miatt, hiszen a melléképületek elég teret biztosítanak a spájz feladatainak ellátásában is.

Ami különösen szimpatikus számomra a ház elrendezésében, az a széles folyosó, mivel megadja az otthonnak a tágas és szellős jellegét. A ház szigetelése, a gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán igazán kedvez a pénztárcájának a téli fűtési időszakban.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Papp Enikő
 • +3620243xxxx Megmutat