19.800.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Újfehértón a központhoz közel 65 nm-es 2 szobás belülről felújított ház eladó! (Hivatkozási szám: 1414)

4244 Újfehértó, Központhoz közel +36 20 243-2526
  • alapterület: 65
  • telek mérete: 1085
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Újfehértón a központ közelében csendes nyugodt zsákutcában 65 nm-es 2 szobás belülről szépen felújított családi ház várja új tulajdonosait. Ezzel az ingatlannal egy igazi otthont teremthet családjának, hiszen elhelyezkedése sok kényelmet nyújt az ott lakók számára, mivel a közelben minden megtalálható, amire szüksége lehet, közel a városközponthoz, óvodához, iskolához.

Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak, vagy gyermekvállalás előtt állnak, hiszen minden, ami fontos lehet egy család számára, a közelben van és könnyen megközelíthető, közel a városközponthoz. Az utca csendes és nyugodt, jó szomszédokkal alakíthatják ki az új lakókörnyezetet. Azonban ajánlom az idősebb pároknak is, hiszen számukra is rendkívül kényelmes lehet a ház, melynek a fenntartási költsége is pénztárcakímélő.

A házikó belülről teljes felújításon ment keresztül 2022. év januárjában, amely alatt műanyag ablakok, vezetékek, vakolás, festés, laminált padlózat, járólap értendő. A fürdőszobában zuhanyzó és kád elhelyezése is adott, hiszen bőségesen van hely mind a kettő számára. A ház külső állapota igényel felújítást, azonban látszik, hogy a téglafalak épek és stabilak, jó alapon fekszik a ház. A tetőszerkezet is ép és stabil, amely nem régen lett megvizsgálva szakemberek által. Külön említést érdemel a nagy és tágas előszoba, amely a sok ablaknak köszönhetően rendkívül világos és barátságos, illetve az első szoba mérete is impozáns, hiszen több mint 30 nm, nem lehet gond egy nagyobb vendégsereg fogadására.

Ha szeret kertészkedni, akkor adott egy nagy hátsó kert, amelyet ízlése szerint alakíthat, egy garázsnak is jut hely bőven.

Ami különösen szimpatikus számomra, az a ház elrendezése, és az a nyugodt környezet, ahol található.

Ha annyira tetszik Önnek is a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

Videó az ingatlanról

Papp Enikő
  • +3620243xxxx Megmutat