19.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Újszászon 90 nm-es, igényesen felújított, 2 szobás családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 1989)

5052 Újszász, +36 30 752-6916
  • alapterület: 90
  • telek mérete: 1033
  • szobaszám: 2
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes építésű
  • gáz (konvektor) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Újszászon eladóvá vált ez a gyönyörű, 2 szobás, teljes körűen felújított, vegyes falazatú családi ház a város központjához közel. Az ingatlan azonnal költözhető. 

A ház felújítása tavaly kezdődött és idén fejeződött be, aminek keretein belül megtörtént a víz- és villanyvezetékek cseréje, új, szigetelt, műanyag nyílászárók lettek beépítve és prémium minőségű járólap, lamináltpadló lett lerakva. Midemellett minőségi festékkel történt a belső falak festése, ráadásul kívül is újra lett vakolva, már csak a színezés van hátra, amit az új tulajdonos saját ízlése szerint tud majd alakítani. A lábazat szép, kőmintás burkolatot kapott díszítésnek. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják. 

Az ingatlan nagyon jó elosztású, 2 kényelmes szobája van, a fürdő és wc külön helységben lett kialakítva. A konyha mellett kamra is található, megkönnyítve ezzel a konyhai eszközök tárolását, bevásárlás utáni elpakolást. Itt még a közlekedő is kényelmes méretű. 

A ház déli tájolású, így a napfény garantáltan gyakori vendég lesz új otthonában. 

Az 1033 nm-es telken vígan játszhatnak a gyermekek, illetve kerti partinak, medencének is adott a bőséges helykínálat, de itt természetesen kocsibeálló, vagy garázs kialakítása is lehetséges. Ha pedig a család valamely tagjának barkácsoláshoz támad kedve, az udvaron található műhely erre alkalmas lehet egy kis ráfordítással.

A településen minden adott, amire egy családnak szüksége lehet. Az ingatlantól 1 percnyi sétányira található egy benzinkút, a házzal majdnem szemben autómosó, 2-3 percnyire okmányiroda, orvosi rendelő, Penny Market, vendéglő, étterem, húsbolt, dohánybolt, háztartási, ruházati és élelmiszerboltok, bölcsőde, óvoda, általános iskola is van.
Nekem nagyon tetszik ebben a házban, hogy szinte semmit nem kell már alakítani, nem kell további költségekkel számolni, hisz gyönyörűen fel van újítva, már csak be kell bútorozni és költözhető!

 

Kérem, tekintse meg a videóbemutatót is!
Ha Önnek is elnyerte a tetszését, ne várjon, míg más lecsap rá, legyen az Öné minél hamarabb!
Hitelfelvétel esetén is tudunk segíteni, ugyanis kollégánk díjmentesen 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Hívjon bizalommal!

Videó az ingatlanról

Nagy Botond
  • +36 30 752-xxxx Megmutat