64.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Vác családiházas környékén, hatalmas telekkel, bővíthető családi ház eladó! (Hivatkozási szám: 638)

2600, Vác, Deákvár +36 30 439-8211
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 723
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Vácon egy csendes kis zsákutcában, a város zajától elszigetelve, eladásra kínálok egy nagy kerttel rendelkező családi házat.  A zsákutca és a csendes szomszédok miatt, érthető a környező ingatlanok felértékelődött ára. Ez nem jelent mást, mint itt a környéken ingatlant vásárolni, remek lehetőség, hiszen bármilyen körülmények között megtartja az az árát az ingatlan . Minden korosztály számára – fiataloktól a nyugdíjasokig -, csak ajánlani tudom, hiszen rengeteg lehetőség van a házban és a telekben, amiket gyönyörűen lehet a különböző igényekhez alakítani.
A hatalmas kert (amiben jelenleg szőlőlugas található), szükség szerint bármivé átalakítható.
Termeszthetünk zöldségeket, gyümölcsöket, kialakíthatjuk az önellátást. Fiatal vásárlók pedig medencével ellátott, füvesített területet is megvalósíthatnak maguknak, ahol a gyerekek is vidáman szaladgálhatnak, vagy éppen játszhatnak a kertben felállított trambulinon, homokozóban, mert még ezeknek is bőven jut hely.
A tömegközlekedési eszközök megállói (autóbusz, vonat) rövid sétával elérhetőek, de a városi kórház is csak 5 perc gyalogosan, valamit szintén ennyi idő a most átadott atlétikai stadion, amit a város polgárai is használhatnak. Az ingatlan felújítása már megkezdődött, melynek keretében a háztetőre új cserép került és a külső házfalak is kaptak új szigetelést (színezéssel együtt), a nyílászárók cseréje pedig épp most van folyamatban. A belső átalakítások elvégzése után tehát, egy szerethető és békés ingatlanba költözhetünk be. Ha nagyobb térre és több helyiségre lenne szükség, a ház emelet ráépítéssel is bővíthető.
Ez egy nagyon kedvező ár-érték arányú lehetőség és amennyiben Ön is annyira látja benne a fantáziát, amennyire én, várom a jelentkezését, mert nem érdemes róla lemaradni!
Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Gréczi Péter
  • +3630439xxxx Megmutat