15.600.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Veszprémvarsány csendes részén, felújítandó ház 1694 nm-es telekkel, elképesztően kedvező áron eladó! (Hivatkozási szám: 715)

8438, Veszprémvarsány +36 20 368-2452
  • alapterület: 50
  • telek mérete: 1694
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • belső szintek száma: 1
  • vegyes tüzelésű kazánfűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Eladásra kínálok Győrtől 30km-re Veszprémvarsány frekventált, csendes részén a Bakony lábánál egy tégla és kőépítésű családi házat.
A családi házat olyanok figyelmébe ajánlom, akik szeretnének a család minden tagjának külön helyiséget biztosítani, mivel a folyosóról minden szoba külön bejáratúvá tehető.
A nagy udvarban a gyerekek minden veszély nélkül önfeledten játszhatnak. A kertben gyümölcsfák vannak, de emellett konyhakert is kialakítható.
Ajánlom nyugdíjba vonulóknak, akik a város zaját szeretnék nyugodt, csöndes környékre cserélni, de mégis közel lakni a főbb útvonalakhoz.
A 90 m2-es házon és a hozzá tartozó melléképületen néhány éve tető felújítást végeztek és új nyílászárókat kapott a lakóépület.
Az ingatlanban található 3 szoba, konyha, fürdőszoba, spájz, valamint egy hosszú folyosó az összes helyiség előtt, amely szélfogónak is alkalmas, valamint virágkedvelőknek hatalmas teret biztosít növények elhelyezésére.
Az ipari árammal is ellátott ingatlan korszerűsítést, felújítást igényel, de ha szabadjára tudja engedni a fantáziáját ezen a telken megvalósíthatja az álmait!
Ha Ön is úgy látja ebben a házban a lehetőségeket, mint ahogyan én, ne habozzon, ár-érték arányban nem talál a közelben ennél megfelelőbbet és hívjon, nehogy lemaradjon róla!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Videó az ingatlanról

Gyenes Ilona
  • +36-20-368-xxxx Megmutat