67.500.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Világos, erkélyes téglalakás eladó a Pólus Centernél! (Hivatkozási szám: 3150)

1158 Budapest, XV. kerület, Szilas park Rákospalota – Szilas parki lakótelep +36 20 942-7877
 • alapterület: 58
 • telek mérete: 0
 • szobaszám: 2
 • félszoba: 1
 • emelet: 2
 • épület szintjei: 5
 • van lift
 • belső szintek száma: 5
 • tégla épület
 • házközponti fűtésű egyedi méréssel
 • parkolás utcán ingyenes

INGATLAN LEÍRÁSA

Valódi gyöngyszem a Pólus Centernél!

 

A XV. kerületben, a Pólus Centertől sétatávolságra található, ez a zöld fák által körbeölelt, kétezres években épült társasház. Gyakorlatilag egy elszigetelt, nyugodt, csendes kis szigetről beszélünk a külvárosi forgatagban. Maga a gyöngyszem az épület második emeletén helyezkedik el.

 

Kiknek ajánlom?

Pároknak, családoknak, befektetőknek (Airbnb), akik nem akarnak foglalkozni a felújítás, átalakítás kimerítő maceráival. Ide, tényleg csak a bőrőndöket kell hozni.   

Továbbá azoknak ajánlom még, akik szeretik a szépet, a harmóniát mindenben. Akik szeretik a zöld környezetet, kitekintve az ablakukból.

 

Miért ajánlom?

A lakás kialakítása egy fiatal, tehetséges lakberendező elképzelései alapján jött létre. Ezt a szépséget a letisztult terek, a diszkrét báj és a praktikusság jellemzi egyszerre. A kialakítás a minőségi anyagválasztás jegyében történt. 

 

Az ingatlanba belépve, egyből eláraszt a „de jó lehet itt élni” érzése. Meglepődünk, hogy mekkora terekkel rendelkezik és azonnal a kényelem érzése tölt el minket. Az előtér, a konyha és a nappali gyakorlatilag egy harmonikusan egymásba illeszkedő egységes teret hoz létre. Szabadon áramlanak az energiák. Itt még a rosszkedvű embert is a vidámság érzése ragadja el nagyon hamar.

 

Az esztétika mellett a praktikusság is szembeötlő. Kellemes a két külön bejáratú szoba mérete, amely gyermekek lakhelyéül, vagy akár dolgozóként, vendégszobaként is szolgálhat. A fürdőszobát sem a szűkösség jellemzi!

 

Az erkély a nappaliból nyílik, amely teljes mértékben ideális a reggeli kávénk elfogyasztásához.

 

Az ingatlan délnyugati tájolása miatt, kora délutántól naplementéig gyakorlatilag fényárban úszik az egész lakás.

 

A lokáció és az infrastruktúra utolérhetetlen. A Pólus Center sétatávolságra van, az Ázsia Center is csak pár perc. Óvoda, iskolák, szakközépiskola, gimnázium, mind a közelben. Játszóterek, sportolási lehetőségek, kutyafuttató, kutyaiskola szintén nagyon közel. Termelői piac 3 perc autóval, és a közvetlen szomszédságában pedig egy fantasztikus főzelékes étterem található!!! A közlekedés gondmentes gyakorlatilag minden irányba.

 

Az, hogy erre a lakásra évtizedekig nem kell költeni, az biztos. Befektetésnek (is) kiváló választás!

 

Engem a lakás könnyed kialakítása, a beáramló fény és az otthonossága fogott meg.

 

Ha valaki egy fiatalos, lendületes, szuper klassz otthonra vágyik, aminek az ár-érték aránya is kedvező, ne keressen tovább, csak siessen, mert ez a lakás hamarosan megtalálja a gazdáját!

 

Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon!

Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.    

Kis Attila
 • +36 70 639-xxxx Megmutat