140.000.000 Ft Ár
Információ
Kedvenc

XVII. kerületben gyönyörű 3 szintes két generációs összesen 460 nm-es családi ház, alkalmi áron eladó! (Hivatkozási szám: 545)

1171, Budapest, XVII. kerület +36708505757
  • telek mérete: 870
  • emelet: 0
  • épület szintjei: 1
  • nincs lift
  • belső szintek száma: 1
  • tégla épület
  • zöldövezeti
  • padló fűtésű

INGATLAN LEÍRÁSA

Rákoscsabán, 3 szintes összesen 460 nm-es, 2 generációs családi ház eladó. Igazi álom otthon.
A ház odaadó szakértelemmel, precíz munkával és gondossággal épült nem eladás céljából. A mostani tulajdonosok a saját kezükkel építették a család egyre kiteljesedő igényeire szabva ezt a házat. Tehát nincs kispórolva belőle semmi, nem érheti Önt meglepetés! A gyerekek megnőtek és a családalapítást más otthonban valósították meg. A szülök számára ezért sok kihasználatlan helyiség maradt. Biztonságos és megbízható otthon bárki számára. Összeköltözés, családalapítás, befektetés vagy akár ipari tevékenység céljából tökéletes választás.
Gyönyörű környezetben, nyugodt és csendes környéken található, nagyon kedves szomszédokkal. Nekem a legjobban az tetszik benne, hogy mindent a tulajdonos csinált saját kezűleg, amelyben tükröződik az otthon megbecsülése és a családtagok szeretete. A ház nagyon nagy terekkel rendelkezik és a friss levegőt a nappaliból nyíló 65 nm-es fedett teraszról is élvezheti, ami nemcsak pihenésre, hanem aktív elfoglaltságokra, összejövetelekre, kertészkedésre, munkára is nagyszerű színhely.
A 2 szint egymástól elzárható, külső feljáró is kialakítható. Az egyik szoba remekül konyhának átalakítható, sőt fent is található erkély az egyik hálószobából való kijárattal.
Tehát az emelet komplett lakásként is kiadható.
A szuterén is megannyi helyiséggel rendelkezik mosókonyha, wc, fürdőszoba, gardróbszoba, műhely, raktárhelyiség.
A hatalmas garázs több autónak is helyet biztosít, de ha nem lenne elég, akkor a telken még további 5 autó beállása lehetséges.
A fűtést gázkazán, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Mindenhol padlófűtés van, viszont a fürdő -és hálószobákban plusz radiátor is van.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Videó az ingatlanról

Tikász Ádám
  • Budapest
  • +3670850xxxx Megmutat