301.263.995 Ft Ár
Információ
Kedvenc

Zalakarosban található káprázatos apartman várja új tulajdonosát. (Hivatkozási szám: 1854)

8749 Zalakaros, +36 30 579-6257
  • alapterület: 720
  • telek mérete: 3800
  • szobaszám: 25
  • félszoba: 0
  • épület szintjei: 3
  • belső szintek száma: 3
  • tégla épület
  • gáz (cirkó) fűtésű
  • parkolás udvari beállóban

INGATLAN LEÍRÁSA

Tiszelt befektető! Zalakaroson, mesés területen eladásra kínálok egy pazar, bejáratott 25 szobás apartmant!
A pazar villán belül szintenként 6 különálló apartman került kiépítésre, illetve az alsó szinten helyet kapott egy recepció is. Az épület állapota több mint kielégítő, kitűnő kívül, belül egyaránt. Gyakorlatilag azonnal hadra fogható, és bevételt termelhet, átalakítást, felújítást nem igényel! Az épület körbe van szigetelve, minden nyílászáró műanyag. A konyhák felszereltek, sajtát fürdőszoba, és mellékhelyiség van minden lakrészben.  A fűtésről és a melegvíz előállításáról egyaránt gáz-cirkó gondoskodik dupla kazánnal. Érintésvédelem kiépítve az egész házban, kapcsoló dobozok szintenként illetve szobánként is külön vannak választva. A fűtés szintenként és szobánként is szabályozható. A lakrészek mindegyikéhez tartozik egy erkély, remek kilátással. A hátsó udvarban található egy terasz, grillező, valamint a füves területen egy kerti fészer is.  Épp ezért a vendégek itt is kellemesen tölthetik az idejüket sütögetéssel, napozással, vagy focizhatnak, tollasozhatnak a gyerekekkel. Nekem kimondottan tetszik a lenyűgöző építés, a szobák kellemes, meleg hangulata, a rendezett udvar. Az ingatlan minden része roppant igényes, magam is szívesen kikapcsolódnék itt, így egy vendéget már szerzett is magának az új tulajdonos. Parkolás az ingatlan előtt kialakított parkolóban, valamint az óriási füvesített területen is lehetséges. Az ár minden berendezést és gépesítést tartalmaz! Minden szezonban telítve üzemel!
A zalakarosi fürdő bejárata az ingatlantól csupán 900 méter. A karosi fürdő országszerte, valamint a külföldiek körében egyaránt népszerű turisztikai pont, illetve nagyobb városok is vannak a közelben mint például Keszthely, Nagykanizsa vagy Zalaegerszeg. A környéken rengeteg pazar étterem található, így az ínyenc vendégek a fürdőzés után pompás vacsorát fogyaszthatnak, majd a nap végén élvezhetik a szoba erkélyéről a mesés naplementét. 
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Szalai Nikoletta
  • +36 30 736-xxxx Megmutat