Kedves Leendő ügyfelünk!

A legtöbb eladó, azért hirdeti magánszemélyként az ingatlanát, mert nem akar közvetítői jutalékot fizetni. Nálunk nem is kell! Az Ön számára ingyenesek vagyunk! Fontos kiemelnünk, nem kérünk kizárólagosságot!

Ugyanakkor nincs értelme Önnek mellettük, párhuzamosan hirdetni, hiszen mi ezt, az Ön részére ingyen megtesszük. Spórolja meg a hirdetési költségeket!

A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózatának célja, hogy valódi segítséget nyújtson Önnek az ingatlaneladásban! Megvan ahhoz a tudásunk, hogyan érjük el, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megtaláljuk azt a vevőt, aki a legtöbb pénzt adja Önnek az ingatlanáért.

Miért jár velünk jól?

 • Országos reklámkampányt indítunk az ingatlana eladására.
 • Ingatlana hirdetését elkészítjük, alaprajzzal és szerkesztett fotókkal.
 • Spórol több tízezer forint hirdetési költséget.
 • Tapasztalatunk van az alku kezelésében, ami több pénzt hozhat Önnek.
 • Mivel ez a mi szakterületünk, amihez magas szinten értünk, bátran ránk bízhatja az egész ingatlaneladást.
 • Gyorsabb lesz az eladási idő, hiszen, sok irányból jöhet az érdeklődő.
 • Megszűrjük az érdeklődőket.

Miért velünk és ne egyedül?

 • Manapság a vevőknek egyszerűbb megbízni egy ingatlanközvetítőt, így nem kell naponta órákat bújniuk az internetes kínálatot. Pontosan ezért, sok vevő az Ön hirdetését már nem is találná meg.
 • Kihívás a vevők számára egy magánszemély által hirdetett ingatlan árának az alkuja. Mivel nincs Ön mellett szakértő, könnyű préda számukra egy alkukezelési tapasztalattal nem rendelkező magánszemély. Így az országos statisztikák szerint, mivel ehhez nem értenek az eladók, átlagosan 10% adják el olcsóbban az ingatlanjaikat, mint amennyiért lehetne.
 • Sajnos olyan vevői réteg is van, akik azért keresik a magánszemélyek hirdetéseit, mert kíváncsiak az értéktárgyakra és pontosan tudják, hogy magukat vevőként kiadva, bejuthatnak az otthonába.
 • Mivel Ön nem kérhet személyi hitelesítést, gyakran még a nevüket sem jegyzi meg, így könnyen porul járhat. Mi minden esetben leinformáljuk a vevőket, amikor szerződést kötünk velük.

További Előnyök

Kényelem

Önnek nem kell a vevőkkel foglalkoznia, naponta sok telefonálást lefolytatnia, a hirdetési oldalakkal bajlódnia és azokon a hirdetését rendszeresen frissítenie.Nem kell a bemutatással (szakértő értékesítés) foglalkoznia és az adás-vételi ügymenetet is ránk bízhatja.Az ingatlanára jelentkező érdeklődőket, leinformáljuk, megszűrjük és csak a komoly szándékú vevőknek mutatjuk az ingatlanát.

Biztonság

Szolgáltatásunk része, hogy személyazonosságukat leellenőrzött, komoly ingatlanvásárlási szándékkal rendelkező érdeklődőt, az eladóval előre egyeztetett időpontban kikísérjük, és figyeljünk az értékeire, segítsük azt a vételárat megszerezni, amelyre valóban szüksége van a további céljai eléréséhez.

Profizmus
Kitűnő megállapodásokat kötünk a bemutatók során a megfelelő értékesítési technikák használata által, amit mi magunk is csak hosszú évek tapasztalata alapján sajátítottunk el. 

Dőljön hátra, és bízza ránk ingatlana hirdetését.

Hiszen a szaktudásunknak köszönhetően, mi vevővonzóbb hirdetéseket készítünk és minden lehetséges helyen hirdetünk.
KAPCSOLAT