Kedves Leendő ügyfelünk!


A Büki Immobilien svájci és Magyar vevők és befektetők részére keres eladó ingatlanokat. Szerződött vásárlóink számára kutatjuk fel az olyan ingatlanokat, melyek megfelelhetnek céljaiknak, így helyettük és a képviseletükben vesszük fel az ingatlan eladójával a kapcsolatot, mérjük fel az ingatlant, teszünk árajánlatot és segédkezünk az adásvételi szerződés létrejöttében. A legtöbb eladó, azért hirdeti magánszemélyként az ingatlanát, mert nem akar közvetítői jutalékot fizetni. Nálunk nem is kell! 
Az Ön számára ingyenesek vagyunk, hiszen mi a vevők részéről kapjuk tiszteletdíjunkat! Amennyiben szeretné, arra is adunk lehetőséget, hogy 15 országban meghirdessük ingatlanát összesen több, mint 50 ingatlanportálon, melyet teljesen ingyen vállalunk, annak reményében, hogy növekszik vevői kapcsolatrendszerünk. 
Fontos kiemelnünk, mi nem kötünk szerződést az ingatlan eladóival és nem kérünk kizárólagosságot sem, amennyiben foglalkozunk az ingatlan hirdetésével, bemutatásaival!


Spórolja meg a hirdetési költségeit, mi Önnek és Ön helyett hirdetünk, teljesen ingyen, professzionális ingatlanmarketing eszközök használatával!


Ne kockáztassa legnagyobb értékű vagyontárgyának eladását úgy, hogy nem tanult ingatlanmarketinget, vevőszűrést, bemutatási technikákat, értékesítést, lezárást, ingatlanjogot, alkukezelést, licitálási módszereket!
Szakembereink kiváló felkészültséggel és tapasztalattal teljesen ingyen segítenek Önnek az ingatlana eladásában!


Miért jár velünk jól?

 • Teljesen ingyen valódi reklámkampányt indítunk az ingatlana eladására.
 • Ingatlana hirdetését elkészítjük, alaprajzzal és szerkesztett fotókkal.
 • Spórol több tízezer forint hirdetési költséget.
 • Tapasztalatunk van az alku kezelésében, ami több pénzt hozhat Önnek.
 • Mivel ez a mi szakterületünk, amihez magas szinten értünk, bátran ránk bízhatja az egész ingatlaneladást.
 • Gyorsabb lesz az eladási idő, hiszen, sok irányból jöhet az érdeklődő.
 • Megszűrjük az érdeklődőket.

Miért velünk és ne egyedül?

 • Manapság a vevőknek egyszerűbb megbízni egy felkészült szakembert, így nem kell naponta órákat bújniuk az internetes kínálatot. Pontosan ezért, sok vevő az Ön hirdetését már nem is találná meg.
 • Kihívás a vevők számára egy magánszemély által hirdetett ingatlan árának az alkuja. Mivel nincs Ön mellett szakértő, könnyű préda számukra egy alkukezelési tapasztalattal nem rendelkező magánszemély. Így az országos statisztikák szerint, mivel ehhez nem értenek az eladók, átlagosan 10% adják el olcsóbban az ingatlanjaikat, mint amennyiért lehetne.
 • Sajnos olyan vevői réteg is van, akik azért keresik a magánszemélyek hirdetéseit, mert kíváncsiak az értéktárgyakra és pontosan tudják, hogy magukat vevőként kiadva, bejuthatnak az otthonába.
 • Mivel Ön nem kérhet személyi hitelesítést, gyakran még a nevüket sem jegyzi meg, így könnyen pórul járhat. Mi minden esetben leinformáljuk a vevőket, amikor szerződést kötünk velük.

További Előnyök

Kényelem

Önnek nem kell a vevőkkel foglalkoznia, naponta sok telefonálást lefolytatnia, a hirdetési oldalakkal bajlódnia és azokon a hirdetését rendszeresen frissítenie. Nem kell a bemutatással (szakértő értékesítés) foglalkoznia és az adás-vételi ügymenetet is ránk bízhatja. Az ingatlanára jelentkező érdeklődőket, leinformáljuk, megszűrjük és csak a komoly szándékú vevőknek mutatjuk az ingatlanát.

Biztonság

Szolgáltatásunk része, hogy személyazonosságukat leellenőrzött, komoly ingatlanvásárlási szándékkal rendelkező érdeklődőt, az eladóval előre egyeztetett időpontban kikísérjük, és figyeljünk az értékeire, segítsük azt a vételárat megszerezni, amelyre valóban szüksége van a további céljai eléréséhez.

Profizmus
Kitűnő megállapodásokat kötünk a bemutatások során a megfelelő értékesítési technikák használata által, amit magunk is csak hosszú évek tapasztalata alapján sajátítottunk el.

Dőljön hátra, és bízza ránk ingatlana hirdetését.

Hiszen a szaktudásunknak köszönhetően, mi vevővonzóbb hirdetéseket készítünk és minden lehetséges helyen hirdetünk.
KAPCSOLAT