A Büki Immobilien egyik célja, hogy munkatársainak olyan kedvező feltételeket tudjon biztosítani, amellyel elérhetik személyes vágyaikat, hosszútávon valódi biztonságban érezhessék magukat, és valóban elérjék a szellemi és anyagi függetlenségüket.

Miért jársz jól, ha hozzánk jelentkezel?

  • 20 év oktatási gyakorlattal tanítjuk meg neked ezt a szakmát, könnyen érthető gyakorlati képzésként
  • Nincs megkülönböztetés, a lendületes 18 évestől a tapasztalt nyugdíjasig bárkit szívesen látunk a csapatunkban!
  • Nem arra tanítunk meg, hogyan foglalkozz az ingatlanokkal, hanem arra, hogyan foglalkozz az emberekkel
  • Képzésünknek és egyedi rendszerünknek köszönhetően, szorgalmas munkatársaink nem keresnek havi 1 millió Forint alatt!
  • Tekintélyes mennyiségű bevételt szerzünk abból is, hogy az ügyfeleknek általunk ajánlott szakemberek jutalékot fizetnek az ügyfeleinknek adott szolgáltatásaik után. Ilyen a hitelügyintézés, ügyvédi munka, energetikai tanúsítványkészítés, értékbecslés, stb

Miért az ingatlanpiac?


Az ingatlanpiac az egyik legnagyobb bevételt hozó befektetési forma. Az emberek legnagyobb értékű vagyontárgyának eladásából mindig magasabb jutalékot szereztek meg az ezzel foglalkozó szakemberek, mint a kisebb vagyontárgyak értékesítésével.  


Az ingatlanpiacon mindig sok pénz áramlik át, és a szakmában dolgozó szorgalmas emberek jól keresnek. Ugyanakkor munkánkkal hatalmas segítséget adunk az eladóknak és a vevőknek!


Mi azt valljuk, hogy az ügyfeleknek adott segítség és a bevételünk nagysága mindig arányban vannak. Így olyan kollégát veszünk magunk közé, aki szereti az embereket és szereti segíteni őket.


Váltsd valóra az álmaidat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, keress bennünket a részletekért!
KAPCSOLAT